Всички чакаме с нетърпение тази ужасна 2020 г. да свърши.

...
Всички чакаме с нетърпение тази ужасна 2020 г. да свърши.
Коментари Харесай

Съжаляваме, но тези 4 зодии ще изневерят на половинките си през 2021 г.

Всички чакаме с неспокойствие тази ужасна 2020 година да свърши. Тя ни донесе толкоз разочарования, толкоз провалени проекти, че всички ние някак си имаме потребността да стартираме на чисто. 

Е, за някои това ще се случи, само че новото начало за тях няма да е напълно обвързвано с позитивни страсти или най-малко не в краткросрочен проект. Причината? Техните половинки ще изневерят. Кои ще са зодиите, които ще изневерят на половинките си през 2021 година?

Виж още: Залезът на една легенда: Джони Деп загуби делото за " бияч на дами ", само че има и по-лоша вест

Телецът ще търси нови чувства

Уран ще въздейства рисково върху вашите решения, а вие просто ще би трябвало да се убедите какво друго има да ви предложи живота. Телци, вие обичате да си играете с огъня и не понасяте скуката на рутината. Ще потърсите нови чувства, занимания и страсти още следващата година.

Виж още: Каква седмица! Ариана Гранде усъвършенства връх, забърка скандал с инфлуенсър и разкри интимния си свят

Водолеят ще търси свободата

Представителите на зодията не са тъкмо от оня вид хора, които обичат да се впускат във връзки. Просто тъй като ненавиждат компромисите. През 2021 година Водолеите ще бъдат измежду най-егоистичните зодии, които ще скъсат с всички ограничавания в търсене на нови занимания. 

Виж още: След две седмици загадъчно неявяване, тя се завърна и увери, че е добре

Раците ще имат проблеми във връзките

Да, това може би е странна прогноза за едни от най-преданите и правилните на фамилията си зодии в зодиака, само че Раците ги чака същински бурна и трагична в персонален проект 2021 година За страдание през идната година те ще се почувстват пренебретнати и ще потърсят разтуха на друго място.

Виж още: И богатите си заплащат за грешките: Филип Плейн бе наказан от Ferrari, ще заплаща хиляди

Скорпионите и тяхното любознание

Представителите на зодията несъмнено са едни от най-чувствените и полови знаци в зодиака. Тяхното либидо е емблематично, а изкушенията дебнат зад всеки ъгъл. Не им е мъчно да изневерят, с който сметнат за прелъстителен. Дори и да нямат усеща към него.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР