Всички български граждани сме отвратени от тази история. Не мисля,

...
Всички български граждани сме отвратени от тази история. Не мисля,
Коментари Харесай

Владислав Панев: Всички български граждани сме отвратени от скандалите в МВР

„ Всички български жители сме отвратени от тази история. Не мисля, че някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев има бъдеще в политиката. Както и не считам, че би бил подобаващ за основен секретар на Министерство на вътрешните работи след избори ”.  

Това съобщи в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS зам.-председателят на ПГ на " - " Владислав Панев, който разяснява последните кавги в страната. Според него най-важното в обстановката е да се разбере дали Марин и Стефан Димитрови са помагали в борбата с контрабандата или назад. „ Никой не си мисли, че допреди месеци митниците са работили съвършено и в този момент контрабандата е почнала да процъфтява ”, сподели Панев.  

Веднага след конструиране на 50-ото Народно заседание би трябвало да сложим на масата конструирането на измененията в службите, изясни Панев. Според него доста мъчно ще бъде партньорството с досегашните сътрудници от ГЕРБ-СДС след идните предварителни парламентарни избори. „ Те се мъчат да възвърнат статуквото в службите, в регулаторите, в правосъдната власт също, времето не стигна за промени във Висш съдебен съвет ”, изясни Панев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР