Всички 20 клуба от Висшата лига свикват спешна среща през

...
Всички 20 клуба от Висшата лига свикват спешна среща през
Коментари Харесай

Клубовете от Висшата лига са против идеята за независим регулатор

Всички 20 клуба от Висшата лига привикват незабавна среща през тази седмица, с цел да заявят позиция против предлагането за самостоятелен регулатор в британския футбол. По информация на " Телеграф " няколко клуба са обезпокоени, че сходна смяна ще затрудни привличането на нови вложители и евентуални притежатели.

Някои от тях са срещу възможни промени, които биха ги предиздвикали да отделят средства за долните равнища на британския футбол.

Британското държавно управление поддържа въвеждането на самостоятелен регулатор, като планът е воден от някогашния състезателен министър Трейси Крауч.

" Виждаме, че футболът влиза от рецесия в рецесия през последното десетилети. Една от аргументите е, че не сме имали принадлежности за контролиране ", разяснява Крауч през предходната седмица в изявление за BBC.

Една от главните аргументи, които се акцентират в Англия е предварителна защита на вероятно разединение като плана за. Изпълнителняит шеф на Висшата лига Ричард Мастърс разгласи, че организацията е " отворена за самостоятелен регулатор ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР