Всички 17 хореографи на The Center и 250 танцьори ще

...
Всички 17 хореографи на The Center и 250 танцьори ще
Коментари Харесай

Танцовият спектакъл „Бъдеще“ представя 250 танцьори от варненския The Center

Всички 17 хореографи на The Center и 250 танцьори ще изпълнят сцената в зала 1 на ФКЦ като част от националното им турне. „ Бъдеще “ дава обещание да пулсира с най-новото, протичащо се в модерния танц и просвета.

След триумфа на своя юбилеен театър TWENTER през ноември предходната година, учебното заведение за танци и съвременна просвета The Center се завръща на варненска сцена. Събитието е част от националното турне на новия театър “Бъдеще “, който към този момент е забелязан в Търново и Русе, а следва за София (16-ти май), Пловдив (2-ри юни) и ще приключи във Варна на 24-ти юни в зала 1 на Фестивален и конгресен център от 19:30ч. В „ Бъдеще “ вземат участие всички 17 хореографи на танцовото учебно заведение, част от които работят със звезди като Молец, Дара, Графа, Михаела Филева и формати като Гласът на България. Повече от 250 танцьори ще изпълнят театралното пространство до абсолютния му лимит в над 30 танцови миниатюри. Билети за “Бъдеще “ могат да бъдат закупени от The Center World (ул. Шипка 4), на касите на ФКЦ, както и онлайн от www.fccvarna.bg

„ БЪДЕЩЕ “, тъй като откакто танцовото ни учебно заведение означи своята 20-та годишнина предишния сезон, това е посоката, в която се взираме всички ние, които стоим зад името The Center. „ БЪДЕЩЕ “, тъй като идваме със цялото танцово знание на вчерашния ден... стоим крепко стъпили в актуалността на днешния ден... и носим в сърцата си своята визия за утрешния ден. С фантазиите си за него. Със стремежите си. С модерността. С непреходността. С интегрираните в свръхбързата ни актуалност безвременни полезности и морал, които отстояваме. “ – показа Георги Гош Енчев, основен хореограф и създател на The Center.
Публиката на театрални изкуства към този момент познава работата на The Center и тяхното безкомпромисно отбраняване на високи естетически критерии. През годините членовете на учебното заведение показват планове, почтени за всяка международна сцена, а още по-впечатляваща е следата, която школата на Гош оставя в хилядите младежи, минали през школата му освен що се отнася до движенчески техники, стилове и просвета, само че и до нравственос, професионализъм и общностно развиване. „ Бъдеще “ е театър, предстоящ с неспокойствие и заради обстоятелството, че посредством него публиката за първи път ще открие пулса на това, към което поемат хореографите на школата и техните възпитаници в този нов интервал за тях – след огромната креативна равносметка и разцвет на 20-тата година и техния нов живот в едно време, което в никакъв случай не е било толкоз динамично и предизвикателно за младежите, търсещи своето място в артистичен и човешки проект.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР