Вселенският патриарх Вартоломей е дал положителен резултат на тест за

...
Вселенският патриарх Вартоломей е дал положителен резултат на тест за
Коментари Харесай

Вселенският патриарх е с COVID-19

Вселенският патриарх Вартоломей е дал позитивен резултат на тест за COVID-19, оповестява в. " Катимерини ", като се базира на прессъобщение на патриаршията, основана в Истанбул. Вартоломей, който е на 81 години, има единствено леки признаци на болестта, се прецизира в прессъобщението.

Духовният водач на православните християни по света е дал позитивен резултат на тест през днешния ден и незабавно е отишъл за проучвания в централна истанбулска болница, където е било установено, че общото му положение е много положително.

Вартоломей е изцяло имунизиран против новия ковид, добавя прессъобщението на Вселенската патриаршия. Наскоро вселенският патриарх бе подложен на хирургична намеса за слагане на стент в Ню Йорк.

Вселенският патриарх благодари на всички за грижата за неговото здраве и предизвиква всички, като татко, да следват рекомендациите на лекарите и учените. Той също по този начин приканва тези, които към момента не са се ваксинирали, да го създадат за свое лично положително и за положителното на обществото, се споделя в известието, представено от " Катимерини ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР