Вселената обича фокуса! Така тя разбира“ какво искаш, към какво

...
Вселената обича фокуса! Така тя разбира“ какво искаш, към какво
Коментари Харесай

Защо написаните желания наистина се сбъдват

Вселената обича фокуса! Така тя „ схваща “ какво искаш, към какво се стреми душата ти, защо копнее твоeто сърце!
Вселената обича постоянството.Самата тя е едно непрекъснато наличие, на всички места, във всичко, и когато и да е!
Научавайки се да присъстваш осъзнато и осмислено във всеки момент, ти се оприличаваш на Нея, а всички сходни едно на друго неща, знаеш, са под всемогъщото влияние на Закона за резонанса.
Може да го наречеш и Закон за Привличането!

И по този начин, по какъв начин да създадеш повече фокус и неизменност, с цел да влезеш в резонанс с Вселената и надлежно да получиш от нея мощна поддръжка за своите стремежи?
Написаното постоянно е по-могъщо от намисленото, защото фиксацията върху листа дава спомагателен тласък за фокусиране!
Написаното върху листа по-лесно ще премине границата сред физическата и нефизическата част на Мирозданието, тъй като е третото, най-високо равнище в градацията: Намислено, Казано и Написано!
От там нататък, остава единствено една крачка и тя е към – Осъществено!


Нека са 5-10.
Напиши ги осъществени, в настоящо време, с думи на признателност, ентусиазъм и наслада!
Например:
Желание – Искам нова къща.
Написано на листчето – Имам прелестна къща, с огромен и прекрасен двор, на място, с красива природа, в която се усещам щастлива, въодушевена и обичана!
Друг образец.

Желание: Искам да странствувам по света.
Написано на листчето:
Аз съм свободна да пътувам по света и да се любувам на прелестни места, сама, или с другари, и да споделяме с наслада своите усещания, обогатявайки от ден на ден себе си и всички към нас!
Написаните ти стремежи би трябвало да съдържат витална мощ, а тя се намира само в думи и изрази, които отразяват божествените принципи- на насладата, доволството, благодарността и взаимната поддръжка!
Насищай желанията си със светли и вдъхновяващи послания, залагай в тях опцията да носят благополучие, покой и наслада и на други хора и по този начин най-бързо ще получиш тяхното реализиране.

След като ги напишеш на листчета, сложи ги в една директория, или джоб, или нещо друго, само че да е красиво и чисто, и надпиши от горната страна или сложи етикет- следните думи:
По два-три пъти или повече дневно, само че безусловно заран и вечер, отваряй тази директория, вади листчетата и ги прочитай по няколко пъти!
Дръж в мозъка си аналогията, че държейки листчето, сбъднатото ти предпочитание е към този момент „ в ръцете ти “.
Чувствай, зарадвай се, благодари!
Много бързо съзнанието ти ще се настрои на заложената от теб посредством тази процедура периодичност, и ще съобщи на Подсъзнанието, този популярен Майстор на Проявлението, твоите фантазии!
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР