Вселената е окъпана в извънземно бърборене и квантова обработка на

...
Вселената е окъпана в извънземно бърборене и квантова обработка на
Коментари Харесай

Извънземните могат да общуват чрез звездна светлина


Вселената е „ окъпана ” в извънземно бръщолевене и квантова обработка на информация, счита академик
(снимка: CC0 Public Domain)

Може би мигането на звездите е другарство на извънземни посред им. Поне по този начин мисли един академик. Той има вяра, че извънземните заплитат фотони от разнообразни звезди, с цел да предават известия. За инцидентните наблюдаващи това наподобява единствено като вибриране понякога.

В неотдавна оповестено (все още не е рецензирано) квантовият физик Тери Рудолф от Имперски лицей Лондон твърди, че извънземните са способни да поддържат връзка между тях благодарение на звездна светлина.
още по тематиката
В публикацията той допуска, че извънземните могат да изпращат известия посредством усложнение на фотони в обособени звезди, променяйки светлината, предавана от една звезда, като по този начин основават звук за друга. След това получателят може да „ прочете ” известието, като следи втората звезда с линейна оптика.

Рудолф счита, че този способ ще бъде изключително прелъстителен за параноичните извънземни, защото е доста мъчно да се разграничи от стандартните топлинни сигнатури.

„ В резултат, когато гледаме звездите и виждаме единствено топлинна радиация, нормално заключаваме, че Вселената е празна. Но може би заради взаимовръзките на тази радиация, Вселената в действителност е окъпана в извънземно бръщолевене и други форми на разпределена квантова обработка на информация ”, написа ученият.

В умозаключение физикът отбелязва, че хората като тип не би трябвало да се разстройваме от това, че самите ние не сме развили междузвездна информационна мрежа. Според учения, може би, каквито и да са били извънземните, те просто са еволюирали по този начин, че да употребяват квантовата физика по друг метод.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР