Всеки зодиакален знак принадлежи към един от четирите елемента на

...
Всеки зодиакален знак принадлежи към един от четирите елемента на
Коментари Харесай

4 неща, които трябва да знаете за водните зодии: Рак, Скорпион, Риби

Всеки зодиакален знак принадлежи към един от четирите детайла на астрологията, а точно земя, въздух, вода и огън. Тези 4 детайла управляват зодиакалните знаци и дефинират тяхната същина и странности. Всеки от тези детайли ръководи 3 зодии.
Що се отнася до водните знаци, те са прочувствени, импулсивни и чувствителни. Ракът, Скорпионът и Рибите са представители на стихията на водата и това си проличава отдалеко. Те взимат решения от сърце и в действителност не имат вяра, че са разумни или практични. Те са защитаващи, обичащи и възпитаващи. Разгледайте 4 по-малко известни черти на тези зодии.
1. Те са интензивни и буйни. Водните знаци са необикновено прочувствени и са склонни да усещат нещата по-интензивно от другите. Те са склонни да усещат прекалено много неща едновременно и от време на време това може да ги изтощава. По този метод те също не са в положение да вземат рационални решения, защото са прекомерно прочувствени, с цел да го създадат.
2. Те са извънредно наблюдателни. Известно е, че са проницателни и остри. Те обръщат внимание на всеки дребен подробност и са инстинктивни. Те могат да усетят по кое време нещо не е наред или когато желанията на някого не са прави. Те са интуитивни и деликатни.
3. Водните знаци са мощно изобретателни и имат голямо въображение. Те имат неповторим взор върху нещата и могат да трансфорат даже най-монотонните неща и обстановки в изкуство. Те не съблюдават общоприетите правила и имат чудноват метод да вършат нещата.
4. Тъй като водните знаци вземат решения, ръководени от страсти и импулси, те са склонни да бъдат нерешителни и ирационални. Те не са прецизни при вземането на решения и могат бързо да се разсеят. Те елементарно могат да бъдат смазани от избора и в последна сметка да създадат неверен избор.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР