Всеки зодиакален знак е уникален по свой начин. Но някои

...
Всеки зодиакален знак е уникален по свой начин. Но някои
Коментари Харесай

Жената Козирог е уникална! Ето защо!

Всеки зодиакален знак е неповторим по собствен метод. Но някои се открояват извънредно доста от останалите. Точно това е дамата Козирог, която не може да бъде сбъркана с никой различен - деянията на този знак са толкоз необикновени и разнообразни.

Особено забавното е, че множеството Козирози не имат вяра в хороскопите. И считат държанието си не за зодиакална наклонност, а просто за здрава и разумна вероятност за живота. Вижте кои са характерностите на жена Козирог, които я вършат неповторима.

Безупречен жанр

Жената Козирог знае по какъв начин да бъде привлекателна. В същото време - без да харчи доста време, старания и запаси за това. Красотата за тях е просто инструмент, който улеснява обществените взаимоотношения. А спестените в процеса пари могат да бъдат изразходвани за нещо потребно - пътешестване, самообучение, печеливша инвестиция. А от време на време и алкохол - Козирогът, даже обществено приспособен, е мъчно да бъде в това комплицирано и непредсказуемо общество.

Много проведена

Организацията е най-характерната линия на Козирога. Ако видите жена, която в никакъв случай не закъснява, тя сигурно е зодия Козирог. Тя постоянно има ясни цели и  проекти с съответни времеви рамки, както и задоволително мощ на волята, която да следва. И най-много такива дами  ненавиждат, когато нещо или някой ги принуди да трансформират тъкмо тези проекти.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР