Всеки знае за содата, която трябва да се пие, когато

...
Всеки знае за содата, която трябва да се пие, когато
Коментари Харесай

Как да се отървете от киселини у дома

Всеки знае за содата, която би трябвало да се пие, когато имате киселини. Но има и други, не по-малко ефикасни способи за справяне с тази тягост.

Тези, които най-малко един път са се сблъсквали с този проблем, знаят от първа ръка какъв брой неприятни моменти човек би трябвало да изтърпи. Реакцията на тялото може да изпревари когато и да е, на всички места и не постоянно има на разположение избавително хапче.

1. С бадеми и картофи

Киселините са резултатът на киселия стомашен сок върху хранопровода. За да успокоите офанзивата, би трябвало да изгасите киселинната среда. Обикновените бадеми правят чудесна работа в този случай. Преди да употребявате ядките, би трябвало да ги обработите с вряла вода, да отстраните кожицата. Яжте ги постепенно и ги дъвчете усърдно. След няколко минути киселините ще изчезнат.
 Как да успокоим стомашните киселини? Как да успокоим стомашните киселини?
Със сигурност на всеки от нас се е случвало да се сблъска с този дискомфорт като " стомашни киселини ". На британски език се назовава " hear...

Картофеният сок работи като катализатор. Чудесен е при ниска киселинност. Вземете дребен белен картоф, настържете го на ситно ренде, изцедете сока през тензух. Ще получите 2-3 супени лъжици сок. Пийте го преди хранене.

2. За хронични киселини

Също по този начин се случва в гърдите да стартира да гори от всяко хранене. Тогава имате потребност от лекуване. Билка аир и маруля или елда ще ви оказват помощ да се справите с този проблем.

Аир - 1 чаена лъжичка и елементарен тебешир на прахуляк - 4 ч.л. Смесете и 1 ч.л. от сухата примес разредете с 1/3 чаша топла вода. Приемайте 3 пъти на ден 15 минути преди хранене.

Листата от маруля също ще оказват помощ за лечение на киселини. Вземете 5-6 бр. листа маруля, разбийте ги с блендер, налейте чаша студена пречистена вода и пийте на дребни глътки.
 Ето по какъв начин вечно да се отървете киселините Ето по какъв начин вечно да се отървете киселините
Образуването на киселини в стомаха може да провокира неприятно изгарящо чувство и се демонстрира като болежка зад гръдната кост, оригване,...

Запържете елдата до мрачно кафяво и я смелете на прахуляк. Вземете тази суха примес 3 пъти дневно, 1-2 грама.

Забравете за хапчетата

Всеки измъчен има своето най-хубаво лекарство за киселини. Тази алтернатива оказва помощ на някой вкъщи. По време на поява на киселини легнете на лявата си страна и стойте по този начин 10-15 минути. Ако киселините са вашият чест сателит, пробвайте се да спите от лявата си страна от самото начало.

Едно от най -добрите средства за киселини е целината. Освен това, няма значение дали дъвчете стъблото или употребявате сока му. Той оказва помощ по всевъзможен метод. Между другото, облекчава и гаденето.

Вместо хапчета, можете да носите със себе си торбичка със стафиди. Няколко сушени плодове ще оказват помощ при киселини. Дъвчете ги постепенно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР