Всеки знае колко е важно да посещаваме редовно личните си

...
Всеки знае колко е важно да посещаваме редовно личните си
Коментари Харесай

Ето какви изследвания трябва да си правим всяка година

Всеки знае какъв брой е значимо да посещаваме постоянно персоналните си лекари. Съществува цялостен лист от годишни проучвания, които би трябвало да се вършат от всеки човек. Те оказват помощ да бъдат открити допустимо най-рано рискови болести, написа zdrave.to. 

Пълна кръвна картина
Сега в съвсем всички клиники можете да си извършите общ биохимичен кръвен тест. Той ще помогне да се дефинира равнището на холестерола в кръвта. Ако си мислите, че може да се усили единствено при възрастни хора или при затлъстели хора, то много грешите. Холестеролът може да е висок и при 20-годишните. Анализът ще покаже и по какъв начин работят бъбреците и черния дроб.

Посещение на ортодонт
Трябва да посещавате персоналния си ортодонт за обикновен обзор най-малко един път годишно. Ако имате проблеми със зъбите си, би трябвало да бъдете по-редовни и да се преглеждате най-малко два пъти в годината. Кървенето на венците, неправилното развиване на мъдреците и даже баналния кариес могат да бъдат първите признаци на доста съществени проблеми.

Флурография
Самите лекари държат всеки човек да минава през тази процедура годишно. Белодробният рентген, както се назовава, може да дефинира съществуването на злокачествени тумори или туберкулоза. Дори и да не се чувствате зле, трябва да ревизирате органите си.

ЕКГ
Нашето сърце се нуждае от непрекъснато наблюдаване. ЕКГ-то ще помогне да се дефинира положението му и да се отстранен всички съществуващи опасности за него. Понякога този петминутен обзор може да избави живота ви и да разпознава рискови заболявания в ранен стадий.

Гинекологичен обзор
Жените би трябвало да се преглеждат от мамолог и гинеколог, както и да дават кръв за инспекция на хормоните. Мъжете би трябвало да посещават своя уролог постоянно

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР