Всеки знае как да използва лакочистител - той премахва стария

...
Всеки знае как да използва лакочистител - той премахва стария
Коментари Харесай

Хитри приложения на лакочистителя у дома

Всеки знае по какъв начин да употребява лакочистител - той отстранява остарелия маникюр от ноктите. Но мнозина даже не осъзнават, че тази течност може да се употребява и за битови потребности, защото ацетонът, съдържащ се в него може да се трансформира в незаместим асистент в доста случаи.

Помислете за опциите за потребление на лакочистителя в всекидневието, с цел да си помогнете в семейството. Много мъже не възприемат дамската козметика като потребен предмет. В последна сметка някои козметични артикули могат да решат и ежедневните ни проблеми. Ето образци за потребление на лакочистител. Нека в тази публикация да ви разкажем какви използва може да има на лакочистителя вкъщи.
 Виж тези неподозирани приложения на бирата Виж тези неподозирани приложения на бирата
Бирата може да бъде освен това от освежаваща напитка, на която се любуваме с приятелите си. От разчистване до готвене - разберете з...

Възстановяване на подови повърхности

Може да звучи необичайно, само че несъмнено лакочистителят може да накара изхабената подова настилка още веднъж да наподобява свежа и нова. Ако изсипете малко част от него върху кърба и забършете пода, ще получите превъзходен резултат. Може да се употребява за почистване на ламинат, теракот, бетон.

Обновяване на порцеланови съдове

За унищожаване на упорити наслагвания и петна от порцелановите сервизи вкъщи, може да ги почистите с напоена с лакочистител забрадка, до момента в който не бъдат заличени. После може да измиете с препарат за съдове и да изплакнете с чиста вода, след което блясъкът на порцелана незабавно ще бъде възвърнат.
 НИКОГА не правете грешката да хвърляте остарялата си четка за зъби НИКОГА не правете грешката да хвърляте остарялата си четка за зъби
Повечето от нас са привикнали да изхвърлят остарялата си четка за зъби, защото не виждат причина да я пазят в шкафа при останалите непотре...

За излъскване на обувките до искра

Ако напоите добре кълпа с лакочистител и излъскате обувките си с нея, това може да помогне да се отстранен наслагванията от нечистотия, драскотини, в случай че обувките са от кожа или пък върху тях има петна. После може да изчистите с влажна забрадка с цел да гланциране повърхността им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР