Всеки знае, че запознанствата са трудни. Още по-предизвикателно е, когато

...
Всеки знае, че запознанствата са трудни. Още по-предизвикателно е, когато
Коментари Харесай

Най-лошият навик на всяка зодия по време на романтична среща

Всеки знае, че запознанствата са сложни. Още по-предизвикателно е, когато осъзнаете, че една от вашите странности нервира извънредно доста индивида, с който сте излезли на среща, а вие даже не сте забелязали.

Първата стъпка към поправянето на вашите неприятни привички в запознанствата е осъзнаването им. А по-късно може да се надявате да измененията вибрацията на идната ви среща. Какъв е най-лошият табиет на всяка зодия, стане ли въпрос за срещи и запознанства? Вижте в канала във vbox7:

Овен

Вашата огнена природа прави страстите ви безредни. В хода на една среща можете да се държите като че ли сте доста привлечени към индивида против вас, а по-късно внезапно да се отдръпнете. Това йо-йо държание може да го накара да се съмнява по какъв начин се чувствате в действителност. Опитайте да медитирате, преди да отидете на срещата си, тъй че да не сте напрегнат и да сте спокойни.

Телец

Можете да флиртувате по-малко със заобикалящите ви хора, до момента в който сте на среща с някой човек, макар че си мислите, че просто се държите благо. Това може да значи, че от време на време може да наподобява като че ли не си падате по индивида, с който сте излезли, даже и това да не е по този начин. Опитайте да се концентрирайте върху този, с който сте – въпреки всичко можете да си извършите забележка мислено да разговаряте със сладкия водач за доставка идващия път, когато поръчвате единствено за себе си.

Близнаци

Приемете обстоятелствата, Близнаци: обичате да споделяте. Но това може да е проблем, когато започнете непрекъснато да изпращате известия. Непрекъснатата връзка може да накара индивида, с който се срещате, да се почувства притиснат. Съвет: оставете на страна телефона за секунда и запазете някои от историите си за идната ви среща онлайн.
 обич iStock/Getty Images
Рак

Понякога можете да се почувствате прекомерно оплетени в страстите си, заради което желаете да останете в черупката си, а не да се сблъскате с действителния свят. По време на среща сте обрани в страстите и настроенията си, карайки индивида против вас да мисли, че не си падате по него.
 среща iStock/Getty Images
Лъв

Склонни сте да поддържате срещата си, създавайки спортно въодушевление. Ако индивидът, с който излизате, ви опише трагична история за гимназията, не му казвайте незабавно още по-драматична история от вашите гимназиални дни. Нека показа своя роман и просто го изслушайте.

Дева

Вие сте супер интелектуални и имате малко снобска страна – което може да накара индивида против вас да се усеща по този начин, като че ли не се вписва. Всички знаем, че сте супер умни, само че не е нужно да цитирате Сартр на първа среща. Опитайте се вместо това да намерите общи ползи с вашето евентуално ново гадже.

Везни

Проблемът с вашия жанр на запознанства, е, че постоянно имате някой за проект Б. И индивидът, с който се срещате сега, може елементарно да каже, че не сте отдадени. Затова не правете авариен проект. Бъдете оптимисти преди срещата и му отделете своето време и внимание.

Скорпион

Понякога можете да бъдете натрапчиви във връзка с своите някогашни, даже и да сте ги претърпели към този момент – което значи, че от време на време говорите за тях прекалено много с евентуалното си гадже. Това или ще го подразни, или ще го накара да мисли, че не сте подготвени да се ангажирате.

Стрелец

Не можете да избягате от това да си падате по двама или трима души едновременно, което води до много претрупан график. Да се ​​обвържете с един човек е мъчно, изключително когато светът е цялостен с толкоз доста благоприятни условия, само че можете да започнете, като извършите избрани проекти за една среща.

Козирог

Искате да се срещате единствено с тези, които са на вашето равнище, по тази причина постоянно сте много изискващи и претенциозни към хората, с които излизате. Опитайте да се концентрирайте върху това какъв брой доста се забавлявате с тях, а не да ги питате за триумфа от дипломата им.
 среща iStock/Getty Images

Водолей
Когато не си падате по избран човек, го отрязвате без пояснение, а в случай че той каже нещо неправилно по време на срещата, вие се отдръпвате незабавно. Предпочитате да не губите време, общувайки с хора, които не си падате по тях, и това е нещо обикновено. Но в случай че те са споделили един път нещо дребно, което не ви е допаднало, пробвайте да им дадете втори късмет.

Риби

Преди да се срещнете персонално, вършиме надълбоко изследване в интернет, с цел да разберете всичко допустимо за индивида, с който ще излизате, което значи, че когато сте на срещата, към този момент знаете всичките му истории, тъй като сте изчели постовете му пет години обратно. Опитайте се да ограничите предварителното си изследване в Гугъл, с цел да можете да опознаете индивида персонално и онлайн.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР