Всеки знае, че най-важното ядене от деня е закуската. Изборът

...
Всеки знае, че най-важното ядене от деня е закуската. Изборът
Коментари Харесай

Това са най-здравословните закуски, които трябва да хапвате сутрин

Всеки знае, че най-важното ястие от деня е закуската. Изборът на първото хранене след ставане дава на организма ни нужната мощ и сила, с цел да се оправи с всички тествания през часовете, в които сме будни.
Как да си създадем най-бързата закуска на света - единствено за 45 секунди
Днес ще ви покажем по какъв начин да си извършите най-бързата закуска на света, става единствено за 45 секунди. Всички обичаме пържени яйца и знаем, че...
Прочети повече
Никой не отхвърля най-важното хранене от деня, въпреки на моменти да бива заклеймявано като мит. Изборът на първото ядене е значимо за силата, която ще получим и нужните субстанции, които ще сервираме (буквално) на организма си.

Но кои в действителност в действителност са потребните закуски, които можем да хапваме за закуска съгласно диетолозите?

Една от тях, въпреки и не изключително обичана, е кашата и то от елда. Богата на фибри, витамини Е, РР, В1, В2 и доста фолиеви и органични кислеини.

Оризовата каша също може да бъде страхотна закуска, тъй като тя е богата на доста витамини от група В и РР, каротин, желязо, цинк, тиамин, йод и доста други микроелементи, които са нужни за положителното действие на тялото, а на всичкото от горната страна не предизвиква алергии.
Най-големите бързи закуски в света
Днес е мъчно да изненадате гурман, т.е., кулинарен ценител, с някакво ядене – толкоз информация има за всевъзможни блюда от ц...
Прочети повече
Тук влизат и овесените ядки, прочистващи тялото и спомагащи нормализирането киселинността на стомаха, като сходно ядене е доста потребно и богато на фибри, протеини, витамини С, А, РР, Е и група В, както магнезий, фосфор, флуор, калий, никел и калций. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР