Всеки януари благотворителната организация Relate отбелязва пик в хората, търсещи

...
Всеки януари благотворителната организация Relate отбелязва пик в хората, търсещи
Коментари Харесай

„Казах на всичките си близки, че ме няма за Коледа, но всъщност ще празнувам в съседната къща.“

Всеки януари благотворителната организация Relate отбелязва пик в хората, търсещи помощ за разпръскване на напрежението в фамилията членове след напрегната Коледа.

Процентът на разводите се усилва след горчивия празничен интервал и доста от нас с облекчение се прибират по домовете си. Не всичко е обречено и тъмно, това е просто една елементарна истина – да поставиш всички, които обичаш, в един дом с неизречен напън, че би трябвало да си прекарат отлично, е сложна задача.

Писателката Джема Биди изяснява за какво е употребява друг метод тази година, защото търси тиха и спокойна Коледа. Джема написа...

Като множеството хора Коледа за мен постоянно е била огромно фамилно събитие. Доколкото си припомням Коледа постоянно беше обвързвана с пиянство, ястие, до момента в който не ни прилошее, игри и престояване със фамилията.

След раждането на щерка ми обаче почувствах смяна. Една от обичаните ми Коледи беше по време на изолираност, когато тя беше на две. Съпругът ми е в комерсиалния флот и работи п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР