Всеки вид на Земята си има своите качества и цел

...
Всеки вид на Земята си има своите качества и цел
Коментари Харесай

5 животни, показали среден пръст на природата

Всеки тип на Земята си има своите качества и цел на битие. Идеята за антисоциално куче, другарски паяк, глупава лисица или котка, която няма да се изхожда на двора, на нас ни звучи откачено. Въпреки това, има доста животни, които демонстрират междинен пръст на стандартите и обръщат света наобратно. Животни като тези:

Летящи змии

Знаехте ли, че някои змии могат да летят? Вече никой не е в сигурност. Да, някои змии в действителност могат да прелитат от дърво на дърво, а освен от призрачен сън в призрачен сън, както е нормално. Летящата змия chrysopelea в началото наподобява като че ли пада от в действителност високо, само че тогава стартира да се гърчи във формата S, хващайки вятъра и трансформирайки тялото си в ужасяващо крило.

Не е известно какъв брой тъкмо може да прелети, въпреки явно дистанцията да не е чак толкоз огромно. И не си мислете, че падне ли на земята, това ще е й е за последно. Летящата змия в действителност употребява мускулестата си опашка, с цел да омекоти рухването си и се приземява безвредно.

Риба, която върви по земята

Това е ходещият морски вълк и както може би се досещате, не е просто риба, която си подава главата от водата за секунда. Не, това нещо може свободно да се разхожда в среда, която по всички правила би трябвало да го убие.

Докато кожата на морския вълк остава влажна, рибата може да оживее във всеки климат. Забелязвана е в Азия, Флорида, Калифорния, Джорджия, Масачузетс, Невада, Кънектикът и общо взето всички краища на Съединени американски щати. За наше благополучие, придържа се към диета от инсекти, растения и дребни риби.

Панди, правещи шумни оргии

Когато са затворени в дребна клетка с група перверзници с бели костюми, които им крещят да свършват към този момент, пандите страдат от театрална тресчица при половото показване. Че кой не би? Но в дивата природа, те са безспорни секс фанатици. И познайте какво обичат най-вече? Оргиите и изнасилването.

Типичната първа среща при пандите протича по този начин: женската се разгонва, покатерва се на някое дърво и разгласява на света, че желае малко милувки. Намиращите се наоколо мъжки се събират и се сбиват, а който победи, получава достойнството да си направи бебета с женската.

Или по-точно, получава достойнството да бъде първи. Пандите, които са изгубили борбата, към момента са там и нямат самообладание да им пристигна реда. Разбира се, съблюдават прецизния протокол на оргията и след всеки идващ се бият още веднъж, с цел да изберат кой е наред.

Разбира се, има и мъжки панди, които въобще не ги е грижа за разпоредбите. За тях е по-лесно да си открият женска, да я гонят до някое дърво и след това да седнат и търпеливо да чакат. Може да отнеме дни, седмици или даже месеци, само че е ясно, че тя все в миналото ще слезе, а пандите очевидно могат да задържат ерекцията си много дълго.

Отровни пойни птички

Макар да са необичайност и да са лимитирани до Папуа Нова Гвинея, отровните пойни птици съществуват. Качулатият питоуи и синьоглавият ифрит безусловно са накиснати с отрова, дотам, че докоснете ли ги, ръцете ви изтръпват.

Тези птички употребяват батрахотоксин, една от най-смъртоносните токсини на света – същата, която употребява и отровната жаба дърволаз. И също като жабата, птиците се снабдяват с отровата от плячката си: бръмбара melyridae.

Кръвожадни пингвини

Независимо по какъв начин наподобява, пингвинът на Адели не е нито бухнал, нито обаятелен. Освен това не носи смокинга си за сватби, просто върви на доста погребения. Тези пингвини ще ви раздерат на части, в случай че се доближите прекомерно. Жестокостта им обаче не се изчерпва единствено с чистото принуждение. Те се изнасилват, мастурбират, вършат секс с мъртвите и проституират.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР