Всеки трябва да прочете това. Това е просто страхотно! Бабите

...
Всеки трябва да прочете това. Това е просто страхотно! Бабите
Коментари Харесай

Бабите и дядовците никога не уми…, те просто стават невидими!

Всеки би трябвало да прочете това. Това е просто ужасно!

Бабите и дядовците играят голяма роля в развиването на нашата персона, нашия напредък, в това по какъв начин и какво виждаме и усещаме. Децата, които са общували с бабите и дядовците си, имат по-здравословна връзка с възрастните и почитат възрастните.

Това обаче са единствено някои от преимуществата на тази специфична връзка. Някои споделят, че любовта към внуците може даже да е по-силна от любовта, която изпитваме към личните си деца. В тази връзка има нещо особено, нещо магическо.

Това е специфична връзка, с помощта на която децата учат за обич, почитание, благодарност. Освен това те научават доста за предишните модели на живот и по какъв начин техните баби и дядовци се пробват да изградят своето бъдеще.

Вашите мъртви баби и дядовци са към момента там, където сте прекарали време със фамилията си. Това може да е мъчно да се повярва, само че те постоянно участват във всички елементи на живота ви, живеят във вашето сърце и постоянно в памята ви.

Можете даже да ги усетите в неодушевени предмети, които те допираха, да вземем за пример облеклата, мебелите или ръчно направените творения. Така че се грижи за тези неща.

Вашите баби и дядовци ще ви направляват и ще ви помогат да останете себе си. Те постоянно ще бъдат с вас, с цел да ви покажат по какъв начин да се наслаждавате на всеки миг от живота си.

Те в никакъв случай няма да ви разочароват. Те ще изчезнат и няма да можете да ги видите, само че когато минимум го очаквате, ще почувствате тяхното наличие и поддръжка.

Размислите за бабите и дядовците ще донесат позитивни трептения на тялото ви и положителни мемоари.

Ако бабите и дядовците ви са още живи, обадете им се! Не се тормозете да им кажете какъв брой ги обичате, тъй като животът е толкоз къс!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР