Всеки трети от пловдивчаните, които на 2 април ще гласуват

...
Всеки трети от пловдивчаните, които на 2 април ще гласуват
Коментари Харесай

Всеки трети в Пловдив щял да гласува за ГЕРБ

Всеки трети от пловдивчаните, които на 2 април ще гласоподават на следващите изключителни парламентарни избори, ще пусне бюлетина за ГЕРБ.

Това сочи анкета на TrafficNews, в която са дали своят вот 17 406 души. 32,78% са предпочели партията на Бойко Борисов. Анкетата е оповестена, преди Продължаваме промяната и Демократична България да  подпишат съдружно съглашение и по тази причина за тях се гласуваше настрана.

Партията на Кирил Петков и Асен Василев събира 14,80 % от вота на интервюираните, а съдружният им сътрудник - 5,26%. Общият резултат на двете обединения е 20%, само че дали ще бъде подобен и на самите избори, следва да разберем.

С 16,71% трети са " Възраждане ", които изпреварват с цели 10 пункта " Столетницата ", която продължава да се топи стигайки едвам до 6%. 

Поддръжниците на Има Такъв Народ са 4,42% от гласувалите, а " Български напредък " в града не минава 4 процентовата преграда и събира 2, 44%. Движение за права и свободи обичайно няма огромна поддръжка в Пловдив и за тях са дали своят вот едвам 1,98% от интервюираните.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР