Всеки собственик на куче е запознат с тези ранни разходки

...
Всеки собственик на куче е запознат с тези ранни разходки
Коментари Харесай

Куче-герой спасява собственичката си от опасна змия

Всеки притежател на куче е осведомен с тези ранни разходки с домашния любим. Паула Годуин от Хитхем, Съединени американски щати, отива на безгрижна разходка с двете си кучета - Тод и Купър - предишния петък, 29 юни, само че в действителност разходката не приключва по този начин, както чака.

Всичко се случва толкоз бързо, че Паула изначало даже не видя нещо, което стои на пътя пред нея. " Беше красива заран, само че до момента в който вървяхме надолу по хълма безусловно съвсем стъпих на гърмяща змия ", написа тя в обява във Фейсбук. - Но моят воин Тод ме избави.

6-месечният Голдън ретрийвър Тод потвърждава, че кучето е най-хубавият другар на индивида, скачайки сред своята собственичка и рисковото влечуго. Змията ухапва кучето, вместо неговата господарка. - `Той скочи тъкмо пред крайници ми, където сигурно зимята щеше да ме ухапе. Ето това е воин! " - споделя Паула.

Тъй като змията ухапва кучето, лицето му стартира да се подува и Паула се втурва към най-близката ветеринарна клиника, без да се замисли. В клиниката вливат противоотрова на Тод и той остава под наблюдаване един ден.

Вчера собственичката му актуализира статута си във Фейсбук със фотография на Тод в парка, казвайки, че кученцето се възвръща добре и към този момент е изправено на крайници. - " Тод сигурно е моят воин! "

 Куче-герой избавя собственичката си от рискова змия Фейсбук

 Куче-герой избавя собственичката си от рискова змия Фейсбук

 Куче-герой избавя собственичката си от рискова змия Facebook
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР