Всеки си мисли нещо за другия, особено като разбере коя

...
Всеки си мисли нещо за другия, особено като разбере коя
Коментари Харесай

Връзката на Девата с другите в зодиака

Всеки си мисли нещо за другия, изключително като разбере коя зодия е той. И тъй като сме в знака Дева, ще проникнем в мислите на родените от 23 август до 22 септември и подвластни на Меркурий.

Какво мисли за останалите зодии

Овенът не е измежду любимците на Девата, която го квалифицира като " човек без мярка. Телецът обаче им харесва, тъй като е спретнат, само че не е луд. А Близнаците ги подлудяват със своя безпорядък. Докато Ракът им подхожда, че се впуска да оказва помощ у дома. Лъвът ги нервира. Везните се костват свестни Девата, а Скорпионът приема като очарователна персона, въпреки да не я схваща изцяло. Стрелецът е зложелател на Девата, а Козирогът - най-хубавият. За Водолея Девата все се пита за какво не поставя грам усърдие за нещата, които в действителност са значими, а прави със пристрастеност всичко, за което на никой не му пука? Рибите са измежду привелигированите зодии за Девата, които харесва.

 Снимка 234543

Връзките на Девата

Истината е, че Девата мечтае за дълготрайни връзки. Овенът е свободомислещ и непрекъснатите натяквания на Девата ще доведат до ранен завършек на връзките. Така че връзка може да има, само че за малко.

И Телецът, както Девата обичат лукса и комфорта, което за тях е най-важно и може да им обезпечи съгласие и несъмнено, дълга връзка.

С Близнаци Девата няма огромни шансове. Безгрижният и изменчив Близнак известно време може да закриля Девата, само че по-късно избира да опита нещо ново.

Връзката на Девата с Рак е постоянна, само че леко особена. Въпреки че връзките им няма да са от най-пламенните, нито Девата, нито Ракът ще създадат стъпка, с цел да ги пресечен.

Дева и Лъв постоянно ще са в спор, обвързван с пари, което най-вероятно ще докара до раздор в връзките им. А и рецензията от страна на Девата ще тласне Лъва да потърси нещо ново.

 Снимка 304363

С представител на личния си знак Девата се усеща съвършено. Във всеки аспект от живота и двамата сътрудници мислят по идентичен метод, което води до дълга и спокойна връзка.

Екстравагантната по природа Везна напряга Девата, която обича някой да я подтиква към взимането на значими решения. С Везните обаче въпросът не стои по този начин, както Девата желае. Връзката им е буйна, само че не и безкрайна.

Скорпионът дава сигурност на Девата, а в съкровен проект и двата зодиакални знака, в случай че са дружно, могат да изживеят бурна обич.

Докато със Стрелеца Девата може също да има буйна връзка, само че краткотрайна. Стрелецът обича непрекъснатите промени, той е авантюрист, а Девата избира домашния уют и неналичието на промени.

Перфектната връзка за Девата е с Козирог. И двата знака са практични, и единственото, което може да ги накара да се скарат, са финикийските знаци.

Воделеят кара Девата да се усеща по този начин, като че ли най-сетне е разкрила духовната си половинка. Тяхната връзка е повече интелектуална, в сравнение с физическа, и е дълга.

Странно, само че добре се усеща Девата с Риби, които имат потребност от практическите й препоръки. А Девата пък е очарована от тънката сензитивност на Рибите, която я омилостивява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР