Всеки си има свои малки сутрешни ритуали: след ставане от

...
Всеки си има свои малки сутрешни ритуали: след ставане от
Коментари Харесай

4 неща, които да правим всяка сутрин

Всеки си има свои дребни утринни ритуали: след ставане от леглото, отиваме първо в банята или първо включваме кафеварката. А може пък да имаме табиет да изпием чаша вода или малко да се раздвижим. Други, още в легнало състояние, обуват дънките и нахлузват първия пуловер, който им е на разположение...

Каквито и привички да имаме, те са се утвърдили с години и ги вършим механично даже в полусънно положение, написа Мениджър нюз. Но AdMe.ru оферират още няколко потребни навика, които би било добре да включим в сутришната рутина.

Вижте кои са те и с какво биха ни били потребни.

1. Масажирайте ушите . Този масаж оказва помощ да се разсъним по-бързо и може да го правим още, до момента в който сме в леглото.

Снимка: Guliver / iStock

Въздействието от лекия напън и разтриване на сензитивните елементи на ухото се показва допълнително жизнеспособност през целия ден.

2. Чаша топла вода с лимон на гладно . За аргументите да се откажем от кафето на гладен корем в интерес на топлата вода с лимон е писано доста. Тази напитка усъвършенства действието на храносмилателната система, на черния дроб и на червата, отстранява токсините от организма, укрепва имунната система.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР