Всеки ще може да нарисува Пловдив такъв, какъвто го вижда

...
Всеки ще може да нарисува Пловдив такъв, какъвто го вижда
Коментари Харесай

Рисуваме мечтите си за Пловдив на Главната

Всеки ще може да нарисува Пловдив подобен, какъвто го вижда в фантазиите си. Работилницата ще се организира на 18 май от 11 часа на ​главната улица. Проектът цели да забавлява деца и родители, младежи, младежи, възрастни хора, хора в неравностойно състояние, пенсионери и всички, които се усещат въодушевени от своя обичан град. Идеята е да се изобрази градът под тепетата по този начин, както всеки го вижда в визиите си.

В пространството към стълбите на Каменица в посока Римски стадион всички участници в " Пловдив в една рисунка " ще могат да рисуват на хартия, на плоча, на картон и на балон по тематиката. Рисуването ще става на стативи, на възглавници, на черги, на стълби и маси. Ще се твори с хартия и картон, с четка, балон и бонбон, тъй като " Най-хубавите истории се раждат от сърцето! ".

Изложбата с готвите произведения ще остане на място и може да бъде прегледана до 23 май 2019 година След това с творбите ще бъдат украсени детските отделения в пловдивските лечебни заведения.

Събитието е част от Културния календар на Община Пловдив за 2019 година и е в поддръжка на Пловдив - Европейска столица на културата 2019 година Организатор е Фондация „ Наследство и полезности “-Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР