Всеки се стреми да бъде възможно най-бърз - на работа,

...
Всеки се стреми да бъде възможно най-бърз - на работа,
Коментари Харесай

Как да удължим секса в празничната вечер

Всеки се стреми да бъде допустимо най-бърз - на работа, в игрите, в шофирането и в какво ли още не. В секса обаче нещата стоят по различен метод. Защото тук бързината не е изключително мечтана. Да, от време на време се случва да свършим с интимните милувки скоростно, просто тъй като събитията или взаимното движение го постановат. Но постоянно желанието остава неутолено, изключително когато то е на разнообразни обороти при всеки от сътрудниците. И в случай че човек гони не просто своето лично задоволство, а и това на половинката, има способи да удължим времетраенето, а с него и качеството на секса. Много изследвания тръбят каква е идеалната дълготрайност на акта, само че удоволствието е изцяло самостоятелно преживяване, дефинира се от толкоз доста фактори (дори и външни), че всяко усредняване би се провалило елементарно при тест в практиката.

Любовна игра
Тя е доста значима, а в случай че към нея прибавим (и покажем на партньора) и технологията, по която си обръщаме полово внимание, когато сме сами със себе си, резултатът ще наподобява по-различен метод. Това, несъмнено, не важи за безусловно всички случаи, само че не пречи да опитаме.

Механични трепети
Играчките са си нож с две остриета. Вибриращият пръстен да вземем за пример, който е наслаждение и за двете страни, може да ни изиграе замърсен номер. Причината е, че той може както да забави кулминационната точка, по този начин и да я провокира много по-бързо от мечтаното. Все отново нищо не губим, можем единствено да спечелим.

Арена на пристрастеностите
Смяната на местата, където се отдаваме едни на други, е значима и може да сътвори чудеса. Различните пози - също. Заедно те подсигуряват едно ново и, най-много, разтърсващо по непредвиден метод преживяване. Точно по тази причина и времетраенето на удоволствието може да се удължи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР