Всеки родител трябва да направи необходимите покупки за своето малко

...
Всеки родител трябва да направи необходимите покупки за своето малко
Коментари Харесай

Какви колички за близнаци ще намерите в Ozone?

Всеки родител би трябвало да направи нужните покупки за своето малко новородено богатство. При някои от фамилиите, обаче, насладата е двойна, защото бебетата са две - близнаци. Това значи, че всичко което купувате, би трябвало да бъде по 2. Необходимо е да помислите с каква количка ще ги разхождате по едно и също време на открито, тъй като е доста значимо за дребните деца да са на чист въздух. За задачата търговците оферират най-разнообразни, които са особено конструирани, да бъдат комфортни както за малчуганите, по този начин и за техните родители.

Кои са значимите характерности на количките за близнаци?

Тези модели са известни с наименованието " комбинирани " или " двойни ". Външният им тип не се разграничава доста от този на общоприетите продукти, само че е планувано място за 2 деца. Изделията се характеризират с изключителна непоклатимост. Това е наложително, тъй като би трябвало да устоят тежестта и на двете бебета. Безопасността също е обезпечена, тъй като са с по-голям размер.

Когато поставите малчуганите в количка за близнаци едно до друго, доста елементарно ще може да ги наглеждате по време на разходката. Благодарение на тези практични модели ще имате опцията да обърнете еднообразно внимание и на двете дечица, което е значима задача за родителите.

Какви типове колички за близнаци ви чакат в каталога на Ozone.bg?

Ако ви се постанова да се сдобиете с този значим за фамилията продукт от онлайн магазин, ще останете прелестно сюрпризирани от богатия подбор. Разглеждайки другите оферти ще попаднете както на евтини, по този начин и на скъпи разновидности, на комбинирани, сгъваеми или на такива с спомагателни екстри. За да извършите добър избор, би трябвало, обаче, да познавате по-детайлно продуктите. Днес ще ви представим няколко прелестни модела:

  • комбинирана детска количка за близнаци 3 в 1 Mikado - Gold Star – предлага ви панер за новородено, летни седалки и кошница за кола. Специални амортисьори управляват твърдостта. Кошовете разрешават да се инсталират в две направления. Получавате в допълнение ветробран, сенник и зимно було. Предпазният колан е триточков и е подобаваща за деца от 0 до 11 кг.;

  • Jane - Bi-Baby, Be Solid-Black – с 2 самостоятелни коша, с цел да може да ги регулирате както вие прецените. Моделът има комфортен багажник, в който да съхранявате всички такъми на децата. Впечатление прави огромната сигурност, обезпечена от пет точкови защитни колани. Имате опция и да я сгънете за елементарно пренасяне;

  • Cosatto - Woosh Double, Fairy Tale – характеризира се с чудесна маневреност, което я прави съвършена за градския живот. Двете седалки са с преносими бордове и разрешават да се накланят в разнообразни позиции. Лесно може да я сгънете с една ръка, с цел да я придвижите на всички места. Изработена е от качествени материи, има сенници и дъждобран.

Онлайн може да намерите доста по-голямо многообразие и да откриете още много забавни и функционални колички за близнаци, а за огромна част от моделите може да следите и за промоция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР