Всеки родител на планетата знае, че не е лека задача

...
Всеки родител на планетата знае, че не е лека задача
Коментари Харесай

Марк Уолбърг за отглеждането на дъщеря: Търпение, търпение, търпение...

Всеки родител на планетата знае, че не е лека задача да отглеждаш деца и колкото и да ни се желае това отговорно начинание не постоянно е обвързвано със занимания, игри и усмихнати моменти. А когато мъниците, които в миналото несигурно пълзят по пода и карат очите ти да се пълнят със сълзи при първото им осъзнато споменаване на думичките " мама " и " тата " някак напълно незабелязано станат младежи става още по-трудно да останеш воин в очите им, до момента в който се опитваш да им окажеш помощ да минат сполучливо през интервала на съзряването.

Тийнейджърските години се смятат за сериозен интервал в развиването на децата и са изключително сложни, защото нашите скъпи потомци могат да се държат като възрастни в един миг и като дребни деца в идващия.

Актьор, продуцент и предприемач, Марк Уолбърг добре познава насладите и компликациите на родителството, защото е татко на 4 деца и е подготвен да показа препоръките си на тематика " Как да се справите с капризите на децата във всяка възраст и да запазите разсъдъка си " с родителите по света.

Ние бяхме изумени от някои трикове, които Марк и брачната половинка му Риа Дърам употребяват, за да възпитат 19-годишната си щерка Ела. Вижте какви са те в галерията: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР