Всеки пръст на ръката носи енергията на отделна планета. Това

...
Всеки пръст на ръката носи енергията на отделна планета. Това
Коментари Харесай

Тайните сили, които се крият в пръстите ни, и как да ги освободим

Всеки пръст на ръката носи силата на обособена планета. Това дефинира държанието на индивида и даже тайните му пристрастености, съгласно астролозите.

Пръстите могат да опишат доста за човек. Тънък и цялостен, изящен и закривен, прав и недодялан... Всеки пръст на ръката носи силата на обособена планета и това може да дефинира държанието на човек, неговите стремежи и секрети пристрастености. Ето по какъв начин да разберете характера и желанията на човек посредством жестовете и пръстените на пръстите му.
Какво значи, в случай че показалецът ви е по-къс от безименния пръст?
Малко хора имат вяра в гледането на ръка, само че както в множеството заблуди, и в тази може да има някаква истина. Оказва се, че на научна основа...
Прочети повече
Палецът е зависим на Венера. Той е виновен за това какъв брой удобно се усещаме в материалния свят.

Ако всичко е наред, тогава постоянно отговорът на въпроса „ Как си? “ е палец нагоре. Този жест символизира нашия веществен комфорт. Когато се усещаме несигурни, палецът ни нормално се крие в юмрука.

Ако се чувствате несигурни, свържете два пръста – палеца и междинния, поучават езотериците. Така ще измененията неприятна обстановка и ще спестите отрицателното въздействие на кармата.

Показалецът   е пръстът на Юпитер. Астролозите свързват най-голямата планета в Слънчевата система със мощ и мощност. Освен това, нормално сочим нещо с този пръст. Астролозите предлагат: в случай че е значимо да увеличите въздействието и силата си, носете пръстен на показалеца.
На кои пръсти не би трябвало да се носят пръстени?
Известно е, че пръстените имат избрана мощ, която може да отбрани притежателя им. Според езотерици има огромно значение на кой пръст...
Прочети повече
Средният пръст   е пръстът на Сатурн. Според езотериците, той е виновен за кармата и наказването.

Често, когато демонстрираме този пръст, си пожелаваме нещо на противен човек. Все едно споделяме – дано животът те накаже. На него пръстените се носят от тези хора, за които е значимо да покажат, че са мощни, властни и вземат решение ориста на другите.

Пръстените на междинния пръст на дамите получават специфична символика. Ако бижуто е на лявата й ръка, тогава дамата споделя на мъжа, че се нуждае от мощен и мощен сътрудник, пробвайки се да го притегли. Ако е на дясната ръка, тогава най-вероятно към този момент има мъж до себе си, само че силата му не й е задоволителна и тя търси различен.

На безименния пръст се носи брачната халка на дясната ръка. Този метод на носене символизира устойчиво бъдеще. В други култури пръстенът се носи на лявата ръка - това значи, че сте били осведомени с индивида, който е до вас в минали животи и се подготвяте да бъдете с него в други светове след гибелта.
Как да познаете мощната жена по пръстите?
Жените с по-къс показалец от безименния са физически по-силни, излиза наяве от научна обява визданието Proceedings of the Royal Soci...
Прочети повече
Малкият пръст дава отговор за всичко обвързвано с връзките, както и за дребния и междинния бизнес. Ако би трябвало да намерите вярното решение в сериозна обстановка, свържете палеца и дребния пръст – и незабавно ще получите вярното решение, заключават специалистите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР