Всеки певец знае колко е трудно да се организира концерт

...
Всеки певец знае колко е трудно да се организира концерт
Коментари Харесай

Лепа Брена падна на сцената в Пловдив! Вижте как реагира певицата (ВИДЕО)

Всеки артист знае какъв брой е мъчно да се провежда концерт и какъв брой доста старания и труд се влагат, с цел да бъде всичко на равнище и публиката да остане удовлетворена. Предвид обстоятелството, че феновете заплащат билет, който постоянно не е по никакъв начин на ниска цена, те чакат съвършено преживяване. От друга страна, изпълнителят също държи всичко да е безупречно, тъй като желае да достави наслаждение на почитателите си и да покаже, че е експерт. Лепа Брена е една от най-известните балкански певици, които се изявяват в поп-фолка, а на 8 април тя изнесе концерт в зала „ Колодрума “ в Пловдив.

Българската аудитория я посрещна топло и певицата несъмнено се забавляваше на сцената. Толкова доста, че даже падна на сцената. Достойно за почитание е това, че макар усложнението, Лепа Брена продължи да пее и не прекъсна шоуто.

На всеки актьор може да му се случи проблем, само че е доста значимо по какъв начин ще реагира той. Освен това феновете им схващат, че когато осъществяванията са онлайн, от време на време стават засечки и няма да осъдят актьора. Нека забележим по какъв начин реагира Лепа Брена на казуса.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР