Всеки пети магазин на Apple затваря врати, заради коронавируса(снимка: CC0

...
Всеки пети магазин на Apple затваря врати, заради коронавируса(снимка: CC0
Коментари Харесай

Apple затвори една пета от магазините си


Всеки пети магазин на Apple затваря порти, поради ковид
(снимка: CC0 Public Domain)

Apple затвори краткотрайно всички свои магазини в Калифорния, още доста други в Съединени американски щати, два магазина в Мексико и два в Бразилия, като е на път да направи същото и с 16 спомагателни магазина в цяла Англия.

Близо 100 магазина на компанията, в това число в Германия и Холандия, ще останат затворени в края на годината, което е към една пета от всички търговски обекти на Apple по света, отбелязва.

Причината за това решение на Купертино е явна – пандемията от ковид. Магазините на Apple още веднъж затварят порти, изключително в Калифорния, където COVID-19 записва четирите си най-смъртоносни дни подред предходната седмица. А в Лондон министър председателят Борис Джонсън преди малко сложи града в локдаун.
още по тематиката
„ Поради актуалните условия на Covid-19 в някои от общностите, които обслужваме, краткотрайно затваряме магазините в тези региони ”, гласи публично изказване на компанията.

Вчера Калифорния за първи път от началото на пандемията задейства своята система за незабавни предизвестия в региона на залива Сан Франциско, изпращайки известия непосредствено до всеки телефонен номер, с цел да помогне на хората да схванат, че заповедта за оставане у дома към този момент е в действие.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР