Всеки от нас, в някакъв момент от живота си, се

...
Всеки от нас, в някакъв момент от живота си, се
Коментари Харесай

Сет с предимство за феновете на Българския Спортен Тотализатор

Всеки от нас, в някакъв миг от живота си, се стреми към успеха. Когато тя се мери в една точка преимущество пред останалите, обстановката наподобява по едно и също време лесна и бърза, само че също по този начин напрежението натежава съвсем непостижимо. Не би трябвало да забравяме, че без значение от залозите, в доста случаи, става въпрос за " игра ".

Историите на доста от най-хубавите спортисти ни връщат тъкмо към ранните им години, когато едно подмятане на топката (буквално или метафорично) възпламенява тяхната искрица за победа.

Ето за какво, Българският Спортен Тотализатор се стреми да поддържа българските спорт и просвета: с цел да могат от ден на ден български младежи, запалени от тази искрица, да съумеят да продължат напред и да реализират триумфи в определеното от тях начинание. И всичко да наподобява " елементарно като игра ".

Преди повече от месец, на Северният плаж, Българският състезателен тотализатор откри специфична спортна площадка с името SPORT TOTO BEACH BURGAS . Мястото бързо стана обичано на жителите и гостите на град Бургас и постави основите на концепцията за " връщане " на спорта навън.

Районът постоянно е бил прелъстителен за отдих и отмора, а в този момент идва ред те да бъдат съчетани с разнородни спортни интензивности. В края на юни, местоположението беше определена за осъществяване на шампионатът по плажен волейбол " Burgas Open ", а първият уикенд на август (07.08.-08.08.2021) е непокътнат за Международният шампионат по плажен тенис " Burgas Open 2021 ". Спортът от ден на ден набира известност в България: по самодейност от 2015 на група експерти, спортисти и състезатели с на практика опит учредиха на 01.11.2020 година Българската асоциация по плажен тенис.
 Спортните провокации от СПОРТ ТОТО подвигат летвата още по-високо
Спортните провокации от СПОРТ ТОТО подвигат летвата още по-високо

Опитайте шанса си

Интересното е, че спортът е микс сред тенис, плажен волейбол и бадминтон, само че има минимални условия за екипировка. Той е съвършен за упражняване от хора на всякаква възраст, като единствените ограничавания са високите температури и несъмнено - нуждата от плажен терен. Това, обаче, не тормози запалянковците и броят на изкуствено - основаните плажни стадиони непрестанно пораства: те " изникват " както под познатите ни закрити " балони ", по този начин и измежду урбанистичната джунгла.

Това е следващото доказателство, че когато има предпочитание - има и метод. Международният шампионат по плажен тенис " Burgas Open 2021 " е част от формалния календар на БАПТ, надлежно извоюваните точки по време на надпреварата, ще бъдат включени в ранкинг системата както на БАПТ, по този начин и на IFBT. В шампионатът ще вземат присъединяване тимове от двама (жени или мъже), смесени двойки и ветерани мъже 50+.

Температурите дават обещание да са високи, ето за какво за комфорта на участниците ще бъдат обезпечени питиета и кетъринг. Турнирът се организира с общителното подпомагане на Българският Спортен Тотализатор, като с изключение на да се насладят на тенис конкуренцията, почитателите ще могат да тестват шанса си и в специфичния пункт на СПОРТ ТОТО, ситуиран също на Северния плаж в Бургас.

Стимулите на БСТ са извънредно привлекателни: прогнозната стойност в играта Тото 2 6/49 се чака да доближи 3 100 000 лева, а към този момент е и в ход новата рекламна акция на със специфичното присъединяване на футболната ни легенда Димитър Пенев. Очаквайте напълно скоро и нови талони от моментните лотарийни игри на СПОРТ ТОТО, като повече информация за тях скоро ще е налична както на страницата ни, по този начин и в формалната ни

Ако желаете в действителност да извлечете максимума от залозите си в числовите и моментните лотарийни игри, не забравяйте и за настоящата акция на програмата за лоялни клиенти на БСТ " Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб ". Тя ще продължи до 31.08.2021, а всеки събрани 10 бонус точки подсигуряват присъединяване в жребия за 3 облаги от по 2000 лева, всяка и 4 облаги, всяка на стойност от по 1000 лева Повече за изискванията, можете да откриете на action.toto.bg

При толкоз доста награди, без подозрение преимуществото е на страната на почитателите на Българският Спортен Тотализатор! Можете да продължавате да играете, с цел да гарантирате своя триумф!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР