Всеки от нас се сблъсква с предателства и фалшиви приятелства.

...
Всеки от нас се сблъсква с предателства и фалшиви приятелства.
Коментари Харесай

Когато падаш, запомни две неща: кой те е бутнал и кой не те е задържал

Всеки от нас се сблъсква с изменничества и подправени другарства. И въпреки да няма по какъв начин да се защитим от тях, добре е да обърнем внимание кои хора се пробват да ни провалят и кои не вършат нищо, с цел да ни оказват помощ.

Това ще ни е доста потребно, когато се надигнем след следващото рухване, когато се осъзнаем след следващото изменничество, когато продължим напред.

Винаги ще има хора, които ще се пробват да ни попречат да реализираме задачите си. Но по-страшни от тях са подправените другари, на които разчитаме. Те може и да ни дават обещание поддръжка, само че с дейностите си да демонстрират тъкмо противоположното.

Вярно е, че би трябвало да разчитаме главно на себе си и да не се надяваме на непознатата помощ. Но в живота постоянно ще се постанова да оказваме помощ на другите и самите ние да се надяваме на поддръжка. И в тези моменти, ще разберем най-красноречиво кой е зад нас и кой – не е.

Разбира се, не споделяме, че човек би трябвало да бъде злопаметен или отмъстителен. Да живееш с ненавист в сърцето е нездравословно за самия теб. Отмъщението е за слабите и неуверените. Силните хора оставят на живота да даде на всеки каквото заслужава.

Нашата цел е да се предпазим от подправените хора и да не се опитваме принудително да ги трансформираме в другари.

Лицемерите и прикритите ни врагове постоянно ще употребяват слабите ни моменти, с цел да ни нанесат удар. Въпросът е да знаем кои са те, какво да чакаме и да имаме вяра в себе си.

„ Никога не дружи с човек, който не можеш да уважаваш! “

Важно е да се обкръжаваме с хора, на които можем да се доверим и които почитаме. Само те биха могли да ни бъдат същински потребни в живота.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР