Всеки от нас познава една от най-разпространените подправки в кулинарията,

...
Всеки от нас познава една от най-разпространените подправки в кулинарията,
Коментари Харесай

Пъхнете това между банкнотите в портфейла и бъдете в очакване за финансово благосъстояние

Всеки от нас познава една от най-разпространените подправки в кулинарията, а точно дафиновият лист. Освен, че ухаят необикновено, тези листа вземат участие в голям брой ритуали. Ще ви разкажем за един от тях, директно привързан с финансово богатство.
Какви чудеса настъпват, когато сложим дафинов лист в портфейла?
Ритуалът, за който ще ви разкажем в редовете по-долу, следва да бъде осъществен при пълнолуние. Това е едно от най-важните неща, с които да се съобразите.

Най-напред би трябвало да знаете, че лавровите листа имат особена сила, способна да притегля благополучие и пари. Вземете няколко от тях от пакетчето с подправката и си отделете едно, а останалите запалете.
 Изберете портфейла съгласно зодията си и вижте по какъв начин се цялостни с пари! Изберете портфейла съгласно зодията си и вижте по какъв начин се цялостни с пари!
А вие знаехте ли, че можете да мобилизирате напора от финанси към вас, в случай че наблюдавате годината си на раждане и зодиакалния знак съгласно...

С тях обходете цялата къща и когато изгорят изцяло, сложете ги на някое насаме място. Здравият лист пъхнете в портфейла си и бъдете в очакване на позитивни неща да ви сполетят през идващите няколко дни.

Ще създадем още едно конкретизиране, което е доста значимо. Когато поставяте листото в портфейла при банкнотите, изберете му бариера, в която да бъде единствено то. Знаете, че тази фалшификация, когато е сушена, има способността да се рони. За да не ви се постанова непрестанно да чистите портфейла си от остатъци от листото, за предпочитане е да го увиете във фолио или да го поставите в пликче, преди да му намерите място в аксесоара.

Пожелаваме ви доста скоро да забогатеете, с помощта на силата, която ще привлекат лавровите листа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР