Всеки от нас има различен характер, който може да го

...
Всеки от нас има различен характер, който може да го
Коментари Харесай

7 особености на любовта с интроверт

Всеки от нас има друг темперамент, който може да го причисли към два съществени вида персона – интроверт или екстроверт. Екстровертите са по-отворени към останалите, по-лесно поддържат връзка и съумяват да се провиснал доста бързо, без значение в каква обстановка са сложени. Интровертите от своя страна са по-свити и по-трудно основават устойчиви обществени връзки. По тази причина има някои особености, в случай че обичате интроверт, които е добре да знаете, с цел да бъде връзката сполучлива и щастлива.

За да са сполучливи, връзките изискват доста взаимни отстъпки и отдаденост и от двете страни. Ако си представяте, че вашата любовна история ще включва изцяло споделено свободно време и непрекъснати позвънявания, то значи би трябвало да стоите настрани от интровертен вид хора, пишат от iwoman.bg. Но в случай че към този момент сте се влюбили в подобен, то ето какво би трябвало да знаете, с цел да не бъдете засегнати.

1. Един интроверт в никакъв случай няма да ви посвети цялото си време. Но не тъй като не му пука или не ви обича, а тъй като пази личното си време, както лъвица пази дребните си.

2. Той обича да прекарва времето си с вас, тъкмо толкоз, колкото се любува и на самотата си. Добрата вест е, че в такава връзка ще сте сигурни, че индивидът е с вас, тъй като в действителност желае, а не тъй като го е боязън да бъде самичък или си търси забавление.

3. Понякога ще се дистанцира прочувствено и ще се затваря. Може даже да има потребност от няколко дни измежду природата, уединено с мислите си. Това е от значително значение за интровертите, тъй като единствено по този начин съумяват да намерят себе си, в случай че се усещат изгубени.

4. Ще се нуждае от свободата и пространството си, както от въздуха. Ако очаквате цялостно себеотдаване във връзката, евентуално ще бъдете разочаровани и нещата няма да проработят.

5. Ще има моменти, когато ще участва единствено физически до вас. Може да са 30 минути, а може и 2 часа – приемете го и не се сърдете, в случай че сътрудникът ви желае да си дочете книгата.

6. Макар да наподобява лакомец, вашият интроверт е извънредно предан, когато обича. Вие не сте човек, с който той прекарва време от улеснение, досада или самотност, просто тъй като в никакъв случай не търси да извърши тези потребности.

7. Силно сензитивен е и към най-малките енергийни промени. И въпреки това да го прави съчувствен и съпричастен, значи също, че би трябвало да споделяте какво ви тревожи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР