Всеки от нас има неща, които го привличат, и такива,

...
Всеки от нас има неща, които го привличат, и такива,
Коментари Харесай

Пет неща, които могат да отблъснат противоположния пол

Всеки от нас има неща, които го притеглят, и такива, които мигновено убиват настроението му.

Някои от тези фактори са необичайно характерни и неповторими за нас, само че други са много постоянно срещани. Чрез композиция от изследвания и мнения в интернет, от StarsInsider са събрали някои от най-често срещаните разстройства, които се появяват както в сериозните връзки, по този начин и при срещите за една нощ.

Ето ги и тях:

Лош мирис

Ако отивате на сантиментална вечеря и се надявате да имате шанс, не си поръчвайте чеснов самун. По същия метод доста хора отблъскват близките поради дъха на тютюн или от миризмата на пушек по косата и облеклата си.

Мръсни чаршафи

Същото важи и за хигиената в дома. Ако спалнята е в прахоляк, а чаршафите не са прани, откогато сте се изнесли от вкъщи на майка си, това е непоносимо и е сериозен червен байрак за близките!

Липса на възторг

Ако сте стигнали до спалнята без никакви други отблъскващи фактори, отлично! Ако обаче единият от сътрудниците просто не наподобява толкоз въодушевен, това лишава от създалата се инерция в връзките.

Говорене за някогашните

Говоренето за някогашния сътрудник на първа среща нормално не е добър ход, само че в случай че той се появи в диалога в спалнята, това е доста по-лошо! Добре е да поддържате връзка за секс, само че се пробвайте да не споменавате съответни минали прекарвания. "Бившият ми доста обичаше, когато... " не е добър метод да започнете изречението!

Липса на граници

Много дами оповестяват за прекарвания с мъже сътрудници, които не зачитат техните граници. Независимо дали желаят сътрудникът им да направи нещо ново, или желаят да го направи без предварителна подготовка, първото "не " би трябвало да е задоволително. Неудобно и дразнещо е, в случай че не престават да питат "сигурен ли си, че не искаш да опитаме? ". Излишно е да споделяме, че това е сериозен неприветлив фактор.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР