Всеки от нас е виждал свои снимки, които иска секунда

...
Всеки от нас е виждал свои снимки, които иска секунда
Коментари Харесай

ИЗУМИТЕЛНО! Направете това и ще изглеждате като фотомодел на снимките

Всеки от нас е виждал свои фотоси, които желае секунда по-скоро да изтрие. Навярно сте се чудили по какъв начин е допустимо вашите другари в обществените мрежи да наподобяват необикновено, а на вас в никакъв случай да не ви се получава това.

Днес ще ви разкрием тайната по какъв начин да изглеждате удивително привлекателни на фотосите, без да вършиме нищо кой знае какъв брой особено.

Всеки човек е фотогеничен по собствен си метод. Много е значимо обаче да знаете какви пози да заемате, тъй че хубавите ви черти да изпъкват през тези, които не харесвате.

Ето ги и триковете, които са от голямо значение за фотосите:

• Винаги дръжте раменете си изправени

Ако желаете да изглеждате необикновено на фотосите, дръжте раменете и врата изправени. Това ще способства за повече елегантност на фотосите. Освен това, в случай че имате двойна брадичка, изправените плещи ще оказват помощ да я прикриете и освен това сполучливо.

• Винаги гледайте право към обектива

Червените очи са резултат, който неведнъж скапва фотографията. Ако обаче гледате към обектива, ще допринесете за един обаятелен искра в погледа.

• Усмихвайте се естествено

Естествената усмивка е най-красива на фотосите. В противоположен случай рискувате да изглеждате не като себе си и най-после още веднъж да изпитате отчаяние, до момента в който разглеждате фотосесията.
 НЕ правете тези 9 неща със фотосите си, с цел да не привлечете неприятен шанс НЕ правете тези 9 неща със фотосите си, с цел да не привлечете неприятен шанс
Снимките крият мистична мощ. И по тази причина съществуват куп суеверия, свързани с тях. Неслучайно в доста страни е неразрешено да се снимат хор...

• Приведете брадичката към деколтето

Ако извършите това, ще изглеждате доста по-естествени и красиви. Няма смисъл да държите брадичката изправена нагоре. Пробвайте с едно селфи и сами ще се убедите в това, което ви споделяме.

• Завъртете лицето откъм лявата му страна

Лявата страна на лицето постоянно е по-привлекателна. За предпочитане е да гледате малко по-разсеяно на фотографията и да изглеждате по този начин, все едно не знаете, че някой ви снима.

Следващия път, когато решите да си извършите фотосесия с приятелките или фамилията, пробвайте да следвате нашите препоръки и ви подсигуряваме, че резултатите ще са повече от отлични!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР