Всеки от нас е любопитен да научи какво му е

...
Всеки от нас е любопитен да научи какво му е
Коментари Харесай

Каква съдба ви очаква според зодията?

Всеки от нас е любопитен да научи какво му е подготвила ориста. Астрологията дава отговор на този въпрос. Ето по какъв начин орис чака всеки един от знаците в зодиака. 
Овен
Научете се на самообладание и тогава Вселената ще ви помогне. Разберете, че търпението и бездействието не са едно и също нещо.
Телец
Повечето Телци имат всичко належащо, с цел да живеят. Но това не значи, че имат всичко, което желаят. Те трябва да се научат да желаят това, което може да получат. Само тогава Съдбата ще им го даде. 
Близнаци
Близнаците би трябвало да преодолеят изкушението да вършат по едно и също време всичко, от което се интересуват, тъй като по този начин само губят силата си и губят връзка със себе си.
Рак
Основната задача на Рака е да се научи да управлява страстите си и да развие най-хубавите си качества. Ако този знак успее да пренебрегва егото си, тогава за него няма да има невъзможни неща.
Лъв
Ако Лъвът употребява решимостта си, с цел да следва повелите на своето благородно сърце, неговата мъдрост и мощ ще бъдат видяни. В този случай той ще реализира мечтаните резултати. 
Дева 
Съдбата на Девата се трансформира в мъчно тестване поради нейния перфекционизъм и това може да я научи на доста неща. Едва, когато стартира да употребява това свое качество за позитивни промени в себе си, Девата ще бъде щастлива. 
Везни
Повечето Везни имат вяра, че тяхната отговорност е да позволяват спорове, даже в случай че те не са свързани с никоя от конфликтните страни. По този метод си навличат неприятна карма.
Скорпион
 7 зодии, които са неспособни да задържат обичания си 7 зодии, които са неспособни да задържат обичания си
Ето кои са зодиите, които не съумяват да задържат обичания си и животът с тях е истински пъкъл. Овен Овенът постоянно изрича тежки думи. Той д...
Скорпионът постоянно е изправен пред избор: да употребява силата си, с цел да развие най-хубавите си качества и да помогне на другите или да сътвори проблеми и да унищожи това, което другите вършат.
Стрелец
Стрелецът неизбежно ще премине през интервали на обезверение, когато той ще си мисли, че съществуването му няма смисъл. 
Козирог 
Козирогът открива същинския смисъл на самоконтрола, когато главните му цели не са свързани с външния, а с вътрешния свят.
 Как се държат зодиите в леглото Как се държат зодиите в леглото
Коя зодия е най-хубава в секса? По какви осъществявания си падат в леглото представителите на другите зодиакални знаци?  Овен Овен...
Водолей
Водолеят би трябвало да разбере, че страстите са неразделна част от живота.
Друга кармична задача за него е да се научи да приема за даденост рутината на всекидневието. 
Риби
Някои Риби имат вяра, че би трябвало да създадат избор сред духовното и материалното. Това не е вярно. Един от главните житейски уроци за Рибите е да намерят баланс сред тези два правилото.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР