Всеки от кандидатите в общата листа на Демократична България работи

...
Всеки от кандидатите в общата листа на Демократична България работи
Коментари Харесай

Стефан Тафров: Ще работя България да е на масата с решенията, а не в менюто

Всеки от претендентите в общата листа на " Демократична България " работи за преференции. 
 Радан Кънев: Нямам вуйна партизанка, не пия три литра бира дневно, не съм гей
Това съобщи дипломатът Стефан Тафров, втори в листата на " Да, България ", " Демократи за мощна България " и " Зелено придвижване " за европейските избори, по Българска национална телевизия. Между другите партии в обединяването има добър разговор, акцентира Тафров. 

" Аз съм член на Управленската опция на Демократична България, което е нещо като " държавно управление в сянка ". Там давам отговор за външните работи. Мога да ви кажа, че ежеседмичните съвещания на тази Управленска опция са едни от най-приятните моменти за мен в седмицата, тъй като на тях не просто взимаме отношение към протичащото се в страната, а изготвяме политики и предлагаме същинска управническа опция на партиите на статуквото - Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи. "  Тези три партии Тафров уточни като съперник на " Демократична България ".

" В дипломацията е значимо една страна да бъде към масата, на която се взимат решенията. Ако не е към масата, е в менюто. Моята задача в Европейския парламент ще е България да не бъде в менюто ", по този начин заключи целите си Тафров и добави, че неналичието на доверие към страната ни е главен проблем в тази връзка. 

Вторият в листата на " Демократична България " след Радан Кънев съобщи подготвеност да работи дружно с другите евродепутати по значими въпроси за България.

Стефан Тафров разгласи, че " Демократична България " ще се яви дружно и на локалните избори през есента.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР