Всеки обича по различен начин и съответно - се нуждае

...
Всеки обича по различен начин и съответно - се нуждае
Коментари Харесай

Можете да кажете Обичам те! най-малко по 10 различни начина

Всеки обича по друг метод и надлежно - се нуждае от избрани любовни доказателства. Някои хора имат потребността да чуват всекидневно " Обичам те! ", други се нуждаят от чести похвали, до момента в който за трети дейностите са по-важни от думите.

В идващите редове ще ви представим 10 разнообразни метода, благодарение на които да изразите любовта си.

Правете хубави неща за колегата си всеки ден

Нуждае се от малко помощ? Подайте му ръка. Прекалено изтощен е, с цел да разноски кучето или да измие съдовете, помогнете му. Покажете, че ви е грижа.

Оставяйте бележки с любовни послания

Днес е изключително елементарно да поддържаме избрана непосредственост с обичания човек - Фейсбук, Skype... За да поддържате пламъка в своите връзки, изпращайте къси сантиментални известия. А още по-добре, оставяйте любовни бележки тук и там.

Правете хубави неща без причина

Не позволявайте на рутината да ви завладее. Подарявайте цветя на брачната половинка си без мотив, сгответе обичаното ядене на брачна половинка си, когато минимум го чака. Подобни жестове приказват доста и оставят прелестно чувство у другия. Всяко хубаво нещо, което вършим за колегата си, е акт на обич, който ще бъде почувстван и оценен.

Възвръщайте се към интервала на ухажването

Помните ли какъв брой пъти сте казвали на колегата си, че е популярен, несравним, най-красивия, най, най, най от всички? Е, правете това и в този момент, когато връзката ви от дълго време е предходна стадия на идеализиране. Сами ще се убедите какъв брой освежаващо ще подейства това на връзките ви.

Когато имате потребност от съвет или помощ, обръщайте се към колегата си

По този метод той ще се почувства скъп, почитан и потребен. А както всички знаем - това е изцяло естествена човешка нужда.

Бъдете положителни към приятелите и фамилията на колегата си

Един от методите да кажете " Обичам те " е да бъдете благи и учтиви с околните хора на колегата си. Това ще улесни общуването в фамилията ви и в най-близкия другарски кръг.

Изслушвайте

Няма нищо по-хубаво от това индивидът, с който споделяш, да те слуша деликатно и да има предпочитание да разиска с теб проблемите си. Независимо защо става въпрос, даже в случай че тематиката ви е непозната, просто бъдете до него с цялото си внимание.

Посрещайте всяко утро с целувка

Прекарвайте дружно няколко минути заран и се наслаждавайте на тези мигове на обич и успокоение. Това е превъзходен метод да покажете любовта си и да получите обич в подмяна.

Изненадвайте обичания с дребни дарове

Не е нужно те да са скъпи, значимо е да покажете, че мислите за обичания и се стараете да му покажете, че желаете да го зарадвате.

Подарете спонтанна прегръдка и целувка

Не бъдете мързеливи и не оставяйте любовта на назад във времето, приемайки я за даденост. Прегръщайте обичания човек, целувайте го, проявявайте деликатност и внимание - накарайте го да се усеща обичан!  

Източник: Psychology Today

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР