Всеки обича добрата храна, но какво ще стане, ако ви

...
Всеки обича добрата храна, но какво ще стане, ако ви
Коментари Харесай

Тези храни забавят стареенето

Всеки обича положителната храна, само че какво ще стане, в случай че ви кажем, че има някои храни, които могат да оказват помощ при стареенето? Включването на тези съставки във вашата диета ще помогне на сърцето, мозъка и кожата ви да останат допустимо най-здрави. Казват, че сте това, което ядете, тъй че когато става въпрос за битка с възрастта, може да е значимо да се уверите, че осигурявате на тялото си тези здравословни храни.

Храни, които забавят стареенето на кожата

Един от тези плодове са боровинките. Те се смятат за суперхрана и имат мощни антиоксиданти, които могат да оказват помощ в битката със свободните радикали. Свободните радикали са кислород-съдържащи молекули с нечетен брой електрони. Ако свободните радикали надделят над способността на тялото да ги контролира, поражда положение, известно като оксидативен стрес.
Невероятните изгоди на този плод ще ви оказват помощ с пикочните проблеми
Вероятно в всекидневието ви са познати повече тъмните боровинки поради по-сладкия си усет и по-честата си разпространеност. Червените бор...
Прочети повече
Можете да употребявате боровинки в смутита, салати или даже просто да ги измиете и ядете! Авокадото също е друга страхотна храна за подкрепяне на стареенето. То съдържа съединението лутеин и зеаксантин, пигменти, които могат да оказват помощ за поддържането на здравето на очите и да понижат риска от недъгавост на макулата, която предизвиква замъглено или понижено зрение заради възрастта.

Сьомгата е храна, богата на Омега-3. Омега-3 мастните киселини са потребни за мозъка, очите и сърцето. Помага за понижаване на риска от сърдечно-съдови болести и кръвни съсиреци. Мастните киселини оказват помощ да се предотврати слепването на кръвните тромбоцити.

Да детоксикираме кожата си с естествени средства

Започвате ли сутринта си с чаша топла вода с лимон? Цитрусовите плодове са цялостни с витамин С, който е от решаващо значение за здравето на кожата. Поради високите си равнища на pH, лимонът може да понижи омазняването по кожата и да понижи възпалението. Можете също да го разредите с 2 елементи лимонен сок с 3 елементи вода и да го нанесете върху лицето с памучен тампон, с цел да почистите порите си от замърсяване.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР