Всеки обича да си похапва вкусотии. Важно е обаче да

...
Всеки обича да си похапва вкусотии. Важно е обаче да
Коментари Харесай

Тези съставки в храните ви тровят всеки ден, сложете край на тях

Всеки обича да си похапва вкусотии. Важно е обаче да сме наясно със съставките на всяка една храна, която сервира на трапезата си. Това е единственият метод да бъдем в интерес на организма си, а не да му вредим. И сами знаете, че редица проучвания потвърждават, че точно нездравословните хранителни добавки са причина за голям брой болести, в това число и рак.

Няма какво да се лъжем, по-голямата част от храните, които всеки ден купуваме от магазините, са цялостни с всевъзможни оцветители и консерванти, нездравословни за нас. Ако постоянно ги консумирате, в дълготраен проект могат да окажат отрицателно въздействие върху здравето ви.
Кой би повярвал, че тъкмо тези 6 храни може да се окажат нездравословни
Понякога в устрема си да се храним здравословно позволяваме някои неточности. Прекаляваме с потреблението на храни, показани ни като полез...

Кой да допусна, че даже продуктите, които се оферират в месарницата, са инжектирани с субстанции, с помощта на които наподобяват пресни и цветът им е пресен.

Много е значимо да следите това, което написа върху етикета на продуктите в магазина.В началото сигурно ще е досадно, само че в даден миг ще се трансформира в табиет и даже няма да ви прави усещане. Натриевият глутамат, да вземем за пример, е доста нездравословен за организма ни. Той участва в съвсем всички салами на пазара.
Ето това са някои от съставките, които всекидневно ни тровят: • Натриев нитрит;
Натриевият нитрит е измежду най-опасните добавки в храните, за които всеки ден плащаме. Той участва в обичаните ни надници, пушени меса, бекони и всевъзможни други вкусотии, които мнозина избират да похапват. Добавката предотвратява развиването на бактерии в месото, както и способства за наситения червен цвят. Високата температура обаче съумява да го трансформира в химично интензивно съединяване, което може да отключи редица заболявания.
• Бутилоксианизол; Храните, които мигновено ПОВИШАВАТ холестерола
Високите равнища на холестерол може да доведат до свиване на кръвоносните съдове. Това на собствен ред е извънредно рисково за здравето на...

Тази съставна част е част от чипсове, растителни масла и доста други. Тя не разрешава на мазнините да гранясват. Когато обаче съставката попада в организма, може да е рискова.
• Пропилгалат;
Все още не е потвърдено по какъв начин тъкмо може да ни навреди тази съставна част, само че учените са безапелационни, че би трябвало да се заобикалят хранителни артикули, в които тя участва.
• Аспартам.
Напоследък е все по-модерно да се употребява аспартам като сурогат на захарта. Проблемът е, че тази добавка е нездравословна за човешкия организъм и по тази причина не трябва да се употребява. Сведете до най-малко приема на храни, в които е включен аспартам.

Внимателно подбирайте продуктите, които всекидневно закупувате от магазина. Не забравяйте, че храната значително е определяща за здравословното ни положение!

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР