Всеки намира своя начин да се справя с изолацията. И

...
Всеки намира своя начин да се справя с изолацията. И
Коментари Харесай

Да навъртиш 100 километра в спалнята

Всеки намира своя метод да се оправя с изолацията. И до момента в който множеството го вършат безшумно и добродушно, за други схваща целият свят.

Дмитрий Якухни е ултрамаратонец от съветския град Владивосток. Заради въведените ограничавания в страната, той не може да тренира както преди и му се постанова с досетливост да се приспособи към новото състояние.

Вдъхновен от французина Елиша Ночомовиц, който избяга 42 километра на терасата си като подготовка за маратон, Якухни реши да обикаля в продължение на повече от 10 часа към леглото си, с цел да имитира присъединяване в 100-километров ултрамаратон .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Якухный Дмитрий (@yakuhnyi_dmitry) на Апр 18, 2020 в 5:00 PDT

Този месец руснакът е трябвало да вземе присъединяване в 250-километровия Marathon des Sables в пустинята Сахара. Вместо това, затворен вкъщи, той слага необикновен връх.

10 часа и 19 минути са му нужни , с цел да навърти големия километраж към не толкоз голямото си легло. А сходно придвижване в малко пространство като една стая си е същинско предизвикателство, написа Associated Press.
 Елиша Ночомовиц, Франция под изолираност и да пробягаш 42 километра на балкона си
Да пробягаш 42 километра на терасата

Коронавирусът ражда машини

На всеки 10 километра Якухни сменя посоката, в която тича, тъй като стартира да му се вие свят , а краката го болят мощно. Когато огладнее, единствено помахва на жена си и тя му подготвя нещо за ядене. През останалото време се подвизава като диджей и поддържа духа му с музика. Децата също са агитка, която го нахъсва да стигне до дъно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР