Всеки момент се очаква супермоделът Джиджи Хадид и певецът Зейн

...
Всеки момент се очаква супермоделът Джиджи Хадид и певецът Зейн
Коментари Харесай

Бела Хадид стресна феновете си

Всеки миг се чака супермоделът Джиджи Хадид и артистът Зейн Малик да станат родители за първи път. Майката на модела издаде, че бебето ще се появи на бял свят през септември. Въпросът в този момент е дали няма да стане баба още един път, само че напролет на 2021 година

Причината за подозренията е фотография, оповестена от сестрата на Джиджи, на която сестрите Хадид театралничат по прекомерно забавен метод.

Публикация, споделена от (@bellahadid) на Сеп 15, 2020 в 10:25 PDT

Джиджи несъмнено е бременна, само че любопитното е, че Бела също е изпъчила корема си на фрагмента. " Две хлебчета са във фурната. Моето е от бургер, а това на Джиджи - от Зейн. Обичам ви и двамата толкоз доста ", написа Бела под фотографията, с която по едно и също време стресна почитателите си, само че пък и ги успокои. Но пък явно бъдещата вуйна е прекомерно развълнува от идното посрещане на новия член на фамилията.

Джиджи Хадид неотдавна разгласява в Инстаграм профила си цяла фотосесия от бременността си. В този смисъл фрагментът с Бела е единствената фотография отвън професионалните фотосесии, на която виждаме Джиджи бременна, написа dariknews.bg.

Публикация, споделена от (@gigihadid) на Авг 26, 2020 в 6:09 PDT

За бременността на Джиджи стартира да се приказва още през април тази година. Двамата с Малик са дружно от 2015 година, макар че до момента са се събирали и разделяли неведнъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР