Всеки може да провери фактите, защото прозрачността е едно от

...
Всеки може да провери фактите, защото прозрачността е едно от
Коментари Харесай

С Българския Спортен Тотализатор всеки уикенд може да е печеливш

Всеки може да ревизира обстоятелствата, тъй като прозрачността е едно от най-важните качества, когато приказваме за институция от ранга на. Всяка седмица се записват стотици, а от време на време хиляди облаги на късметлии от цяла България: свеж образец е 92-ри тираж, по времето на който беше извършен чоп с всички, създали залог за играта "Тото 2 - 6 от 49 " за съответния тираж и който отреди бонус премията - състезателен лек автомобил - да се насочи към своя нов притежател от гр. Самоков.

Джакпотът в същата игра още веднъж оцеля, което му оказва помощ да набере сили и прогнозната му сума за 93-ти тираж да доближи 3 750 000 лв.. Трябва да се означи, че цели 8 играча съвсем бяха на крачка от късметлийската композиция, което донесе на всеки от тях облага от по съвсем 5000 лв.. Подобна е и обстановката в играта “Тото 2-6/42”, където всеки от 14-те участника, уцелили “петица”, може да се похвали с доход от над 1000 лева Но може би най-впечатлителни резултати се виждат в играта “Тото 2 – 5/35”, в която двама късметлии са спечелили по 14 472.70 лв. всеки, а 7 играчи общо са спечелили над 10 000 лева във “Втори тото шанс” на същата игра. Много на брой по-малки облаги са се раздали и в игрите “Тото 2 - Рожден ден” и “Тото 2 - Зодиак”, само че още веднъж най-щедър е бил “ТОТО Джокер”, при който 5-ма участници са спечелили по над 9000 лева всеки.

Изключително огромен интерес се следи и към талоните от Държавната
лотария към. Феновете към момента залагат на игри с по-есенна тема, като да вземем за пример “Златна треска”, “Шум на пари”, както и на класическите “Бързи 1000 лева” и “Шампионска кръстословица 2”.

Очаква се напълно скоро наклонността да се промени и доста облаги да бъдат открити в обичайните празнични игри “Баница с късмети”, “Празнични печалби”, “Зимна приказка” и други Моментните лотарийни игри на Държавната
лотария към БСТ постоянно са били един прелестен метод да зарадваме фамилията и приятелите си по извънредно ексцентричен метод, предизвиквайки у тях страсти на неспокойствие и очакване за награди. Напомняме, че даже непечелившите талони крият още благоприятни условия пред притежателите си: регистрацията им дава опция за облагата на някоя от многото спомагателни награди в промоционалната акция “Печалби плюс: Весели празници”, чиито условия можете да откриете на уеб страницата lottery.toto.bg.

Освен това, избирайки тъкмо този подарък и влагайки сума равна или над 2 лв. в някоя от числовите или моментни лотарийни игри на, Вие вършиме един тип инвестиция за предстоящ триумф. Вече започва промоционалната акция към програмата за лоялните клиенти на “ПРАЗНИЧНИ МЕЧТИ с ТОТО Клуб” и с изключение на, че ще продължи до 31.12.2021г., тя дава опция за натрупването на
бонус точки и спечелването на някоя от 12-те чудесни парични награди Повече информация за тях, както и изискванията за присъединяване, е оповестена на уеб страницата action.toto.bg.

През тези празници изберете, тъй като който играе - има късмет!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР