Всеки може да поспори, че на тях не им е

...
Всеки може да поспори, че на тях не им е
Коментари Харесай

Най-известните самотни майки

Всеки може да поспори, че на тях не им е толкоз мъчно, колкото на всяка една средностатистическа самотна майка в България. Тези дами обаче демонстрират, че и звездите минават през компликации, само че това не им пречи да отглеждат децата си отговорно и да са родители за образец.

Анджелина Джоли

Няма по какъв начин да не стартираме с нея изключително след раздялата на " идеалната холивудска двойка " Брад и Анджелина. Актрисата от Лара Крофт обаче избра сама да отглежда шестте си деца и краткотрайно да " замрази " кариерата си, с цел да се отдаде на фамилията си.

 Снимка 246431

Сандра Бълок

Скоро откакто се раздели с гаджето си Джес Джеймс, тя съумя да осинови сина си Луис. Пет години по-късно актрисата от идния " Бандата на Оушън 8 " осинови и щерка си Лейла.

 Снимка 352822

Хали Бери

Красивата актриса не се слави с благополучен фамилен живот. Жертва на домашно принуждение в младежките си години, тя се раздели с Габриел Обри, от който има щерка, а по-късно и с Оливие Мартинес, на който роди наследник.

 Снимка 349041

Шарлийз Терон

Южноафриканката постоянно се майтапи, че другият родител в фамилията й са нейните кучета. Тя има две осиновени деца - наследник и щерка.

 Снимка 352823

Мини Драйвър

Актрисата има къса спекулация с Тимъти Лий, чийто резултат е Хенри, който се ражда през 2008. Лий обаче не желае да има нищо общо с него и Мини го отглежда сама.

 Снимка 352824

Денис Ричардс

Красавицата не случи със брачен партньор като Чарли Шийн. Затова пък имаше шанс с три деца - две от него и едно, което осинови сама след развода си.

 Снимка 341072

Бритни Спиърс

Малкото момиченце, преобърнало поп музиката, има двама сина - на 13 и на 12 години, от някогашния си брачен партньор Кевин Федърлайн. Чувстваме се остарели...

 Снимка 323992

Мишел Уилямс

Тя е принудена да се трансформира и в майка, и в татко на дребната Матилда, когато годеникът й Хийт Леджър умира през 2008.

 Снимка 277686

Мадона

Подобно на Анджелина, кралицата на попа има шест деца - Лурдес от Карлос Леон, Роко от Гай Ричи, Дейвид, който осиновява през 2006, Мърси Джеймс, осиновена през 2009 и близнаци, осиновени през 2017.

 Снимка 352825

Миа Фароу

Постиженията на всички дами нагоре бледнеят пред родителството на Миа Фароу, отгледала сама 14 деца, 10 от които са осиновени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР