Всеки министър иска да има авангард от хора, които да

...
Всеки министър иска да има авангард от хора, които да
Коментари Харесай

Проф. Балтов не би се върнал отново в Пирогов: Това е постоянен стрес

Всеки министър желае да има авангард от хора, които да подкрепят неговите политики. " Пирогов " е една от лечебните заведения, който е дирек в това отношение. Нормално е, тази болница постоянно да е с необикновен дух. Първите митинги на КТ " Подкрепа " са били в " Пирогов ". Това съобщи проф. Асен Балтов в ефира на bTV.

Той разяснява и някогашния началник на болничното заведение - проф. Иван Поромански. " С него би трябвало да проведа персонален диалог. Имам съществени подозрения, че той е бил подложен на сериозен напън, евентуално от Стойчо Кацаров ", разяснява проф. Балтов.

По думите на Балтов връщането му на работа не е политическо решение, а решението на съда е съвпаднало с политическите промени.

Проф. Балтов призна и кой му се е обадил, с цел да го върне на работа. " Със настоящия шеф Венелин Герганов се познавам от много време. Проведохме един диалог, той сподели, че няма смисъл да се апелира на трета инстанция. Предложи да стартира на цивилен контракт като съветник, с цел да измине този период от 1 месец, след което да бъда възобновен на щат ", посочи той.

Проф. Балтов проговори и дали има упоритости да се върне отпред на " Пирогов ". " На този стадий не, 4 години и половина това е един непрекъснат стрес. Телефонът не може да бъде изключен, гледаш непрекъснато да помагаш ".

По отношение на политическата си кариера, също не е решил.

" Рано е да се каже. Първо би трябвало да се уточнят листите “, уточни той и посочи: „ При всички случаи няма да се не помнят тези 59 сътрудници и сътрудниците “.

Ако той влезе още веднъж в политиката, няма да може да оперира.

„ При по този начин признатото законодателство на Национален рамков контракт на НЗОК няма да мога да оперирам, ще мога да бъда единствено съветник “, посочи той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР