Всеки мечтае да намери сродната си душа, като за всеки

...
Всеки мечтае да намери сродната си душа, като за всеки
Коментари Харесай

Каква половинка търси всяка зодия

Всеки мечтае да откри сродната си душа, като за всеки човек идеалният сътрудник е друг. Някои имат потребност от по-спокойни и сдържани половинки, а други от тъкмо противоположното – непредсказуеми и динамични.

Според астролозите желанията на всеки един от нас могат да бъдат избрани от зодията.

Овенът да вземем за пример търси деятелен човек, който да го схваща и най-важното – да не го дърпа обратно. Първата зодия от хороскопа обичат да бъдат водачи във връзката и постоянно се случва да се постановат над колегата.

Телецът въпреки това обича по-спокойните сътрудници, с които може да разисква изкуството на чаша вино и вкусна вечеря в домашна конюнктура. За тях е значимо половинката да им основава чувството за надеждност и да не се меси във финансовите им каузи.

Зодия Близнаци харесват общителните сътрудници, с които могат да пробват разнообразни нови неща. За Близнаците е извънредно значимо сътрудникът им да ги цени.

 Зодии

Раците имат потребност от уравновесени и сантиментални половинки, които умеят да основават фамилен уют. Представителите на тази зодия в никакъв случай не биха дали прошка невярност.

Лъвовете търсят сътрудник, който да е тъкмо толкоз положителен, колкото са и самите те. Лъвовете не биха приели да бъдат на второ място измежду целите на половинката си. За представителите на тази зодия е значимо да се усещат специфични и единствени.

Девите търсят сътрудник, който да ги почита. Те са спокойни хора и не одобряват свадите, както и говоренето на висок звук. Представителите на зодия Дева доста ценят верността и в никакъв случай не биха дали прошка невярност.

Партньорът на Везните би трябвало да бъде правилен другар, ухажор и забавен събеседник в едно. Представителите на тази зодия търсят романтиката в една връзка и заобикалят грубите и нападателни хора.

 Любовен хороскоп

Идеалната половинка за зодия Скорпион не би трябвало да има никакви ограничавания в леглото. Най-сексуалната зодия търси динамичен сътрудник, за чиято обич да се бори. Скорпионите обичат да бъдат ревнувани, само че не е за препоръчване тяхната ревнивост да се разсънва.

Стрелците имат потребност от милосърден и бодър сътрудник. Идеалната половинка за тази зодия би трябвало да обича пътешествията и постоянно да е подготвен да се забавлява. Стрелците заобикалят непрекъснато оплакващите се хора.

Представителите на зодия Козирог имат потребност от лоялна половинка до себе си, с цел да бъдат щастливи в любовта. За Козирога е значимо сътрудникът му да е виновен и да осъзнава дълга си към връзката, която градят.

Водолеите харесват ексцентричните персони, които мислят изобретателно. Половинката на тази зодия би трябвало да бъде най-хубавият му другар и правилен съидейник даже в щурите му хрумвания.

Партньорът на зодия Риби би трябвало да бъде внимателен, гальовен, честен и на първо място да не се тормози да демонстрира възприятията си. Рибите търсят съчувствен човек, който да ги поддържа и закриля.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР