Всеки мъж мечтае да срещне жена, която го удовлетворява напълно

...
Всеки мъж мечтае да срещне жена, която го удовлетворява напълно
Коментари Харесай

Порното - помощното пособие на мъжките фантазии

Всеки мъж мечтае да срещне жена, която го удовлетворява изцяло в леглото. Но по какъв начин да разберем какви са неговите мечти и желания?

Вечер на свещи
Стадият на разходки в парка и срещи в ресторанта е отминал и вие сте поканили обичания на посетители. А у вас - свещи, цветя, музика. Прозрачната ви дреха загатва, че през днешния ден няма да се ограничите единствено с целувки. Ще разговаряте искрено за всичко, след това той страхливо ще ви се изясни в обич, а по-късно... Но нещата се случват не както в фантазиите ви. Той ви слуша към час, след това се доближава и стартира да смъква облеклата ви. А към момента не сте си споделили всичко. И той не ви се е обяснил в обич. Двамата се “борите” за своите ползи и най-после, разочаровани, вие се предавате... В леглото той се оказва не подобен, какъвто е в фантазиите ви. На вас ви се желаят дълги целувки, нежни милувки, а той настойчиво се стреми към своята цел. И откакто я е постигнал, заспива. Вие не се срещате повече с него. На приятелката си, която ви е срещнала, казвате, че той е “нечувствително животно”. А вие чувате от познати, че той ви е нарекал “страшна досадница”.

Пътят към сърцето на мъжа
Какво в действителност се е случило? Всичко се корени в другите показа на мъжете и дамите за идеалния секс. За нас дамите по-важни са възприятията, тяхното изложение, настроението, ситуацията. Мечтаем за романтика - ухажване, самопризнание в обич. Мъжките мечти са по-конкретни, свързани са с дейности и пози. От това не следва, че представителите на мъжкия пол са примитивни бездушни същества, на които им е необходим единствено секс. Всичко е по-сложно. Мъжете също желаят обич, само че с цел да разкрият сърцето си, им е необходим секс. От епохи мощният пол се е учил да “изключва” възприятията си - да не плаче от болежка, да не изпада в суматоха при заплаха, да потиска страха си. Мъжът е престанал да усеща фините усеща като обич и деликатност. И му е нужно разтърсващо прекарване като секс, с цел да “отвори” сърцето си. Едва след сполучливо интимно прекарване мъжът е кадърен да види хубостта на света и да изпита деликатност.

Разюздани мечти и бурна действителност
Всеки мъж мечтае за жена, която е авантюристка по натура и е подготвена да извърши всичките му полови мечти. Това изяснява обстоятелството, че някои от мъжете, позитивни и амбициозни всъщност, се женят за леки дами. Но с цел да стане дамата фантастична държанка, не е нужно да “излезе на улицата”. Може да избере по-лекия път - да гледа порно филми, само че не в “твърд” вид, а по-скоро нещо еротично. Защото “твърдият” вид е неупотребим в живота. Героините от порнофилмите не се вълнуват от връзки и развиване на възприятията. Те желаят единствено мъжкото тяло и обожават да вършат секс. Не е небходимо вие да ставате като тях, а даже да желаете, това няма да ви се получи. Може да си вземете някои поучения. Обърнете внимание по какъв начин се държи героинята, по какъв начин въздиша и поклаща бедра. Вижте какво долни дрехи носи, в каква атмосфера се случват интимните връзки, в какви пози двойката прави обич. Не се престаравайте, като въплъщавате всичко това в живота. Мъжете са страхливи и вашият обичан може да си намерения, че няма да успее да задоволи такава жена и ще се отдръпне.

Той също желае да поговори
Разкрепостената и буйна жена прави мощно усещане на 90% от мъжете. Но вашият любим може да се окаже в останалите 10%. И вие ще изпаднете в неловко състояние, в случай че неговият блян не е “лошото момиче”, а да вземем за пример хладна британска лейди или срамежлива девица. Затова преди да стигнете до леглото направете същинско следствие, с цел да разберете какви са половите желания на вашия обичан. Но не трябва да го питате непосредствено за това, тъй като той може да се отдръпне. Помолете го да ви опише за детството си, по кое време е осъзнал, че е момче, какво е чувствал, когато се е влюбил за първи път, какъв е бил първият му полов опит. Ранните усещания остават за дълго в душата. И ние постоянно подсъзнателно се стремим да повторим това, което се е случило тогава. Разберете коя и каква е била първата жена в живота му. Можете да започнете и диалог за кино. Попитайте кой е обичаният му филм и го изучете в детайли - каква е в него атмосферата, по какъв начин е показана любовта, по какъв начин поддържат връзка героите. А когато връзките ви станат задоволително откровени, попитайте своя обичан какво го възбужда, какви са фантазиите му. Нека приказва. Разкажете и за своите “мръсни” мисли. Каквото и да ви споделя той за своите полови мечти, на лицето ви не трябва да се появява и сянка отрицание или наказание. Един ваш отчаян взор и той в никакъв случай повече няма да отвори душата си пред вас. Ако неговите мечти доста ви шокират, попитайте го дали желае да ги реализира или просто му е прелестно да мисли за това. Поощрявайте своя сътрудник да ви споделя повече. Мъжете също обичат да приказват, изключително когато диалогът ги възбужда. За да отвори сърцето си за обич, на мъжа му е необходим първо секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР