Всеки, който следи Дуейн Джонсън в социалните мрежи, знае, че

...
Всеки, който следи Дуейн Джонсън в социалните мрежи, знае, че
Коментари Харесай

Лудориите на Дуейн Джонсън

Всеки, който следи Дуейн Джонсън в обществените мрежи, знае, че той е един в действителност ангажиран човек. Но при всичките си задължения постоянно намира време за значимите неща.

Черния Адам ще раздава правораздаване

Първи филмов откъс на кино лентата с Дуейн Джонсън

Едното, несъмнено, е времето, прекарано със фамилията, а другото в тази ситуация на Скалата са тренировките. Джонсън е прочут с това, че има фитнес в задния си двор, който си е с размерите на еднофамилна къща. Много постоянно, когато не е вкъщи, тъй като работи, фитнесът му го следва, където и да е.

Но каквото и да се случва тренировките са наложителни. От един от последните постове на артиста в Instagram разбираме, че от време на време е подготвен на огромни лудории, с цел да приключи започнатото в залата.

Дуейн Джонсън споделя своя фотография от фитнеса, под която разяснява, че до момента в който е бил в Хавай е трябвало да стане рано, с цел да тренира. Но заключителната част от тренировката му е била прекратена, тъй като е било належащо да се върне в хотела си.

Там е провел няколко срещи и е отметнал работни задължения. След това, вместо да се отдаде на заслужена отмора, както бихме създали ние да вземем за пример, се е върнал във фитнеса, с цел да довърши започнатото.
 Дуейн Джонсън, майка му Ата и къщата, която ѝ подари
Поредният благ жест на Дуейн Джонсън към майка му

Син фантазия

Скалата си дава сметка, че всичко това звучи налудничаво, само че разяснява, че когато се намира на Хавай, където е израснал, се усеща доста по-силен и деятелен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР