Всеки, който някога се е впускал в света на запознанствата,

...
Всеки, който някога се е впускал в света на запознанствата,
Коментари Харесай

Психолозите разкриват 10 флирт стратегии, които ще помогнат на всеки да стане неустоим

Всеки, който в миналото се е впускал в света на запознанствата, знае, че той има доста скрити рискове. Привличането на някой, който харесвате, също може да бъде предизвикателство. Ако обаче приемете флирта като това, което в действителност е – естествена тактика за размножаване – всичко ще се развие по друг метод. Предлагаме ви 10-те най-хубави флирт тактики, които в действителност работят.

1. Контакт с очите

© Psych2GoTv

Контактът с очи, който продължава по-дълго от нормално, може да разкрие доста за взаимното привличане. Може да продължи към 4-5 секунди, само че ще съобщи доста повече от краткотраен взор. Докато поддържате връзка с предстоящ сътрудник, можете да намерите физиологично доказателство за техния интерес към вас: разширени зеници. По същата причина можете просто да погледнете в очите на някого, в случай че желаете да му кажете, че се интересувате от него.

2. Носенето на алено

© Psych2GoTv

Ярко аленото постоянно е метод да придвижите обръщение, било то с узрели ягоди, пътен знак или огърлица. Психологът Адам Пазда допуска, че това може да е обвързвано с естествените инстинкти като тези женски павиани, които подстрекават, като показват червени окраски по задните си елементи, с цел да алармират за готовността си за чифтосване. Със своите сътрудници от университета в Рочестър той организира опит, като сподели на мъжете фотоси на дами в алено и бяло. Много от участниците смятаха, че дамите в алено ще бъдат по-отворени за романтика. Резултатите от подобен опит с дами бяха сходни: мъжете в червени ризи и пуловери изглеждаха по-уверени и привлекателни в очите им.

3. Хумор

© Psych2GoTv

Професор Джефри Милър, психолог от Университета в Ню Мексико, е сигурен, че хуморът е един от основните способи да ни помогне да решим дали харесваме човек. Способността да бъдете занимателни допуска бързо мислене и креативност, които постоянно са потребни във всички аспекти на живота. Не се изненадвайте, в случай че остроумна смешка ви помогне да уредите среща по-бързо от обичайните опити да спечелите нечие сърце.

4. Правете се на недостъпни

© Psych2GoTv

Класически, само че правилно: проучванията демонстрират, че човек ни харесва повече, когато не сме сигурни дали той ни харесва назад, вместо когато непосредствено споделят: „ Харесвам те “. Разбира се, хората се разграничават и не трябва да се вършиме на недостъпни, в случай че към този момент знаете, че възприятията са взаимни.

5. Жени: усмивка

© Psych2GoTv

Усмивката не е единствено знак за приятелско отношение и възприятие за комизъм. Това също демонстрира, че дамата може да бъде добра майка и демонстрира положителното си здраве. Проучване от Университета на Британска Колумбия откри, че мъжете са привлечени от усмихнатите дами доста повече, в сравнение с от сериозните и нацупени. Според откривателите това може да се дължи на това, че усмивката е обвързвана с поривите и подчинението на майката.

6. Мъже: играйте неприятно

© Psych2GoTv

Друг проучвателен план на Университета на Британска Колумбия откри, че дамите считат усмихнатите мъже за по-малко привлекателни спрямо горделивите, мрачни или срамежливи мъже. Това значи, че държанието на „ неприятно момче “ може да ви помогне да спечелите сътрудник, даже в случай че в действителност не сте „ неприятно момче “.

7. Огледално държание

© Psych2GoTv

55% от информационното привличане е посредством езика на тялото.

Стигнахме до една от най-фините и ефикасни техники на кокетничене: огледален език на тялото. Хората подсъзнателно копират тези, към които са привлечени. Ако огледате някого, той ще види, че в действителност се интересувате от възприятията и мислите му, като се изключи че имате положителни отзивчиви умения. Огледалното отразяване също е благонадежден метод да разберете дали някой се интересува от вас. Ако забележите, че копират вашето отражение, това постоянно значи, че възприятията ви са взаимни.

8. Променлива височина и звук

 © Psych2GoTv

Начинът, по който говорите, е доста по-голям при флирта, в сравнение с бихте си помислили. Проучване от Масачузетския софтуерен институт откри, че мъжете са по-привлечени от дамите, които трансформират тона на гласа си. И противоположното, по-монотонните дами получават по-малко сантиментален интерес. Изследването също по този начин сподели, че дамите избират мъже, които употребяват думи като „ да,„ добре “и„ разбирам “, когато приказват. Те допускат схващане и доминиране, което е естествено привлекателна линия при мъжете.

9. Увереност

© Psych2GoTv

Доверието е ключът към триумфа. Проучване на доктор Моника Мур от Университета Уебстър в Сейнт Луис, при което са следени хора в питейни заведения и търговски центрове, открива, че не най-успешните физически хора са били най-успешните при флирт. Вместо това най-голямо внимание получиха тези, които използваха съществени флирт тактики, като да вземем за пример да се усмихват и работят решително и умерено.

10. Докосване

© Psych2GoTv

Ето последната загадка: просто ги докоснете! Важен е тактилният контакт. Изследвания, извършени от психолози в нощен клуб, демонстрират, че младите дами са по-склонни да одобряват покана за танц, в случай че мъж допре предмишницата им за 1-2 секунди. Според по-късно изследване тези мъже изглеждаха по-уверени и преобладаващи, което се оказа подходящо.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР