Всеки, който носи моето фамилно име в момента е под

...
Всеки, който носи моето фамилно име в момента е под
Коментари Харесай

Божанков: Всеки, който носи моето фамилно име е под засилени проверки за всичко


„ Всеки, който носи моето фамилно име сега е под засилени инспекции за всичко. Като физически, юридически лица, по всевъзможен вероятен метод. Това е тъкмо каквото наподобява – напън. Казваш, че служебният кабинет е подобен, отправяш рецензия - получаваш надлежно отговор “, сподели Явор Божанков от в предаването „ Лице в лице “.

„ На мен персонално тази ми наподобява на ранния Борисов. Използва държавната машина за кавга с неуместни критици и съперници “, добави още Божанков.

По думите му нови избори няма да трансформират картината, а ще оставят страната в „ безконтролната власт на служебните кабинети “.

„ Причината да не създадем държавно управление е заровена надълбоко там – няма национални цели, няма нещо, което да ни сплоти като общество и народ сега. Докато не бъде позволен този проблем, не виждам по какъв начин ще се направи държавно управление с каквито и да е формули “, счита Явор Божанков.

Той сподели, че даже не може да си показа по какъв начин може да се образува кабинет сред партии, които имат такива разломи.

„ В България стартира престрелка. Президентът води война с всички. Самите политически партии са в борба една с друга. Главният прокурор споделя политиците са отговорни, политиците споделят основният прокурор е отговорен “.

За своето „ мистериозно изгубване “ Божанков изясни, че е бил в Съединени американски щати по стратегия за продан на опит в областта на политиката. Той отхвърли това да има нещо общо с полемиките към хартиената бюлетина.

„ Аз си споделих мнението и гласувах срещу преди да отпътува. Върху моята независимост не е упражняван някакъв надзор “, сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР