Всеки, който кара на дълги разстояния в колата трябва да

...
Всеки, който кара на дълги разстояния в колата трябва да
Коментари Харесай

Нов избор седалки при Opel

Всеки, който кара на дълги дистанции в колата би трябвало да разполага с комфортна седалка. Нова седалка GSe performance води отличното портфолио от седалки на Opel, което е тествано от Aktion Gesunder Rücken e.V. Шофьорите и пасажерите на Opel към този момент могат да се настанят комфортно на сертифицирани от AGR, изключително комфортни за гърба седалки в новия Opel Astra, Opel Crossland и Opel Grandland.

В същото време развиването на седалките на основания в Рюселсхайм производител непрестанно напредва - идващото потомство във връзка с здравословния комфорт на седене скоро ще бъде налично за клиентите - под формата на изцяло новата и извънредна седалка за новата Astra GSe и Astra Sports Tourer GSe също, несъмнено AGR сертифицирана.

Opel получи документ от специалистите по ергономия за своите седалки в Opel Signum за първи път през 2003 година, което го направи първият производител с комфортни за гърба, тествани от AGR седалки в сегмента на междинния размер.

Новите извънредни седалки GSe Performance съставляват най-новото развиване във връзка с здравословния комфорт при седене от Opel. Предните седалки с изцяло интегрирани облегалки за глава в Astra GSe и Astra Sports Tourer GSe са направени от черна алкантара и се характеризират с техните високи странични опори. Сива линия, която минава отвесно тъкмо по средата на подложката на гърба, е сложена посредством електрозаваряване. Тази високопрецизна индустриална технология е употребена за първи път в сериен автомобил, съгласно производителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР